INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Al-Ittihad mizează pe patronul lui Liverpool în duelul cu Jurgen Klopp pentru transferul lui Mohamed Salah

Jurgen Klopp și Mohamed Salah, Foto: Imago Images
Jurgen Klopp și Mohamed Salah, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 03 septembrie 2023 18:51 / Actualizat duminica, 03 septembrie 2023 18:51

Sunday Mirror dezvăluie că, deși a refuzat o ofertă de 175 de milioane de euro, Liverpool l-ar putea vinde pe Mohamed Salah (31 de ani) dacă Al-Ittihad mărește oferta: „Patronul John Henry ar putea-o considera o afacere foarte bună. Egipteanul are 31 de ani”.

Liverpool tocmai a refuzat o ofertă de 175 de milioane de euro de la Al-Ittihad, pentru Mohamed Salah. Managerul Jurgen Klopp insistă că golgheterul egpitean nu este de vânzare, însă tabloidul Sunday Mirror susține că până pe 20 septembrie, când se închide perioada de transferuri în Arabia Saudită, clubul din Jeddah are șanse mari să-l ia. Totul ar fi doar o chestiune de bani.

Scandal monstru la Chiajna - Steaua, Liga de Tineret » Costel Orac a lovit cu pumnul în stomac un „secund” de la CSA! Reacția legendei dinamoviste
LIGA DE TINERET
Scandal monstru la Chiajna - Steaua, Liga de Tineret » Costel Orac a lovit cu pumnul în stomac un „secund” de la CSA! Reacția legendei dinamoviste

Mohamed Salah se înscrie în politica patronului lui FC Liverpool

Potrivit publicației amintite, principalul aliat al arabilor în duelul cu Klopp pentru Salah este chiar patronul lui FC Liverpool, John Henry: „Dacă Al-Ittihad mărește oferta este foare probabil ca miliardarul american s-o vadă ca pe o afacere bună. 

Salah are 31 de ani, iar politica lui Henry este ca astfel de fotbaliști să fie cedați și înlocuiți cu tineri ce au potențial și ar putea fi vânduți pe bani mulți mai târziu”. Jordan Henderson (33 de ani) și Fabinho (29) au fost deja vânduți în Arabia Saudită.

Jamie Carragher: „La 200 de milioane și suporterii ar fi de acord cu vânzarea lui Mohamed Salah”

La fel judecă și fostul jucător al „cormoranilor”, Jamie Carragher: „Deși îl iubesc pe Mohamed și nu vor să-l vadă plecat, există un punct de la care până și suporterii ar accepta vânzarea. Să zicem, 200 de milioane de lire sterline. Salah mai are doi ani de contract și dacă Liverpool decide să-l vândă va solicita mai mult decât valorează el acum. Dacă n-ar fi această piață saudită, el ar face, probabil, undeva în jurul a 100 de milioane de lire sterline”. Adică, aproximativ 117 milioane de euro.

Jurgen Klopp i-ar da drumul lui Mohamed Salah, dar vara viitoare

Mirror dezvăluie că managerul Jurgen Klopp ar fi de acord să-i dea drumul lui Salah vara viitoare, astfel încât să nu rămână fără cel mai bun jucător al său în plin sezon: „Însă foarte important este și ceea ce vrea jucătorul. Al-Ittihad i-a propus un salariu de 84 de milioane de euro pe an”. 

65 de milioane de euroeste cota de piață a lui Mohamed Salah pe transfermarkt.de

Citește și:

Edi Iordănescu, explicații pentru selecție: „Dacă i-am fi luat și pe ei, ar fi fost surplus”

Și-a anunțat plecarea de la FCU Craiova: „După 6 ani, a venit momentul să ne despărțim”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  04 Septembrie 2023, 09:18
Postat de Sss009. pe 03 Septembrie 2023, 20:59

Poate ca cei de la Liverpool ii enerveaza pe arabi si Al Itihad il cumpara pe Florin Coman in locul lui Salah…

probabil ar trebui sa mergi la un control! stii tu de care!

Sss009.
Sss009.  •  03 Septembrie 2023, 20:59

Poate ca cei de la Liverpool ii enerveaza pe arabi si Al Itihad il cumpara pe Florin Coman in locul lui Salah…

Vezi toate comentariile (2)
Comentează