INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Incredibil unde s-a ajuns: arabii au făcut o ofertă de peste 1 miliard de euro pentru un jucător!

Salah e dorit insistent în Arabia Saudită // Foto: Imago
Salah e dorit insistent în Arabia Saudită // Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 25 august 2023 12:44 / Actualizat vineri, 25 august 2023 13:33

Tabloidul The Sun scrie că Al-Ittihad va face totul ca să-l transfere pe Mo Salah, 31 de ani. Întregul pachet, pentru Liverpool și pentru atacantul egiptean, ar fi mai nou de 1,17 miliarde de euro!

Se profilează un final de mercato estival exploziv. Deși Liverpool l-a declarat pe Mo Salah netransferabil, Al-Ittihad nu se lasă. După ce i-a fost refuzată o primă ofertă, de 100 de milioane de euro, clubul saudit a revenit în forță, cu niște sume de-a dreptul amețitoare! Potrivit tabloidului The Sun, întregul pachet ar fi cifrat la 1,17 miliarde de euro!

Jurgen Klopp îl pune la punct pe Mo Salah, după nervii de pe bancă: „Are vreo 500 de recorduri, nu pot să mă gândesc la asta”
CHELSEA -LIVERPOOL 1-1
Jurgen Klopp îl pune la punct pe Mo Salah, după nervii de pe bancă: „Are vreo 500 de recorduri, nu pot să mă gândesc la asta”

Contract de 5 ani și 990 de milioane de euro salariu pentru Salah

Lui Liverpool i-au fost propuse mai nou 175 de milioane de euro! Iar jucătorului în vârstă de 31 de ani un contract pe 5 sezoane, care i-ar aduce în cont, per total, puțin peste 990 de milioane de euro. 

În Italia s-a aflat și pe cine ar aduce managerul Jurgen Klopp în locul egipteanului. Cotidianul Tuttosport scrie că prima opțiune este Federico Chiesa, în schimbul căruia Juventus vrea cel puțin 60 de milioane de euro.

Salah ar fi cel mai scump transfer efectuat vreodată de un club saudit

Dacă Salah va ajunge în cele din urmă la campioana Arabiei Saudite, el ar urma să facă pereche în ofensivă cu ultimul câștigător al „Balonului de Aur”, Karim Benzema. Și ar deveni cel mai scump fotbalist achiziționat vreodată de un club saudit, peste mutarea lui Neymar, cumpărat de Al-Hilal de la PSG cu 90 de milioane de euro!

Totodată, cu 198 de milioane de euro pe an, Salah ar fi al treilea în clasamentul celor mai mari salarii din Arabia Saudită, după Cristiano Ronaldo și Benzema, fiecare cu câte 200 de milioane de euro pe sezon.

Nu avem o ofertă. Mo Salah este jucătorul lui Liverpool și prin toate lucrurile pe care le face a devenit esențial. Dacă ar exista ceva, răspunsul ar fi nu. Mo este sută la sută dedicat lui Liverpool. Nimic de discutat

- Jurgen Klopp, manager FC Liverpool

76de milioane de euro a cheltuit până acum Al-Ittihad pentru achiziții în acest sezon. Benzema și Kante au venit la parametru zero

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Arsenal face curățenie și scoate aproape o întreagă echipă la vânzare: vrea să obțină 117 milioane de euro!

Motivele pentru care Neymar și-a sacrificat cariera și s-a dus în Arabia Saudită

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
bgdandrei
bgdandrei  •  26 August 2023, 09:57
Postat de 1907campionii pe 25 August 2023, 13:42

ar trebui ca Liverpool sa il dea clar... oricum sezonul asta nu prea au sanse sa se bata la titlu sau UCL deci mai bine l-ar lasa pe MO la bani.... sunt o gramada de bani, trebuie sa se gandeasca si la jucator

Glumesti, nu?

thiamarcos
thiamarcos  •  25 August 2023, 18:19

Hmm, stilul acesta arabesc de a plusa cu sutele de milioane si, iata, acum cu miliardul, incepe sa imi miroase a teapa. Cred ca peste vreun an vom incepe sa avem scandaluri si procese legate de faptul ca seicii nu mai platesc... Si cred ca fotbalistii europeni lacomi si-o vor cam lua, fiindca nu prea exista mecanisme legale prin care sa executi financiar, ca individ, pe cei din zona araba... Sa asteptam si sa vedem, dar tineti minte, mai vorbim peste un an.

nebeleizis
nebeleizis  •  25 August 2023, 18:06
Postat de 1907campionii pe 25 August 2023, 13:42

ar trebui ca Liverpool sa il dea clar... oricum sezonul asta nu prea au sanse sa se bata la titlu sau UCL deci mai bine l-ar lasa pe MO la bani.... sunt o gramada de bani, trebuie sa se gandeasca si la jucator

Eu zic sa se duca in Championship, ca daca tot n-au sanse sa se bata la titlu ... La UCL nu au cum, ca joaca in EL. :))))))))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează