INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Al Nassr e obligată să renunțe la una dintre vedete » S-a înțeles deja cu un club din Qatar

Anderson Talisca, între Cristiano Ronaldo și Marcelo Brozovic // Foto: Imago
Anderson Talisca, între Cristiano Ronaldo și Marcelo Brozovic // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 28 august 2023 21:59 / Actualizat luni, 28 august 2023 22:46

Al-Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo, are 9 străini în lot și unul trebuie să plece. Anderson Talisca (29 de ani), mijlocaș ofensiv brazilian venit în 2021 din China, își face valizele și va juca la Al-Duhail.

Pleiada de vedete care au dat Europa pe noul El Dorado al fotbalului mondial a ajuns să ocupe aproape toate locurile libere rezervate străinilor. Și la Al-Nassr cele 8 poziții permise de regulament sunt atribuite, ba au fost depășite. 

La echipa din Riyadh, după transferurile operate în acest mercato, sunt Seko Fofana, Cristiano Ronaldo, Sadio Mané, Alex Telles, Otávio, Aymeric Laporte, Marcelo Brozovic, Anderson Talisca și Ghislain Konan. Nouă în total și unul trebuie să plece. Primul ce și-a făcut bagajele este mijocașul ofensiv brazilian.

Roberto Mancini, prezentat oficial la Riyadh: „Nu sunt un magician, dar vreau să muncim și să câștigăm Cupa Asiei”
ARABIA SAUDITĂ
Roberto Mancini, prezentat oficial la Riyadh: „Nu sunt un magician, dar vreau să muncim și să câștigăm Cupa Asiei”

După Talisca, poate pleaca și ivorianul Konan

Potrivit cotidianului Al-Kass, Talisca se va transfera în Qatar, la Al-Duhail, una dintre cele mai potente grupări din Golf și calificată în grupele Ligii Campionilor Asiei. 

Brazilianul care a sosit în 2021 din China, de la Guangzhou Evergrande, a preferat această variantă Turciei, unde putea juca la Beșiktaș, revenind după sezoanele petrecute la Istanbul, 2016-'17 și 2017-'18. Aceeași soartă o va avea și ivorianul Konan, fundașul stânga de 27 de ani venit în 2022 de la Reims.

Jota se mută de la Al-Ittihad

Drum întors către Europa ar putea face un alt străin, dar, spre deosebire de cei doi amintiți mai sus, Jota abia se transferase la Al-Ittihad. Portughezul de 24 de ani s-a săturat deja de atmosfera de la echipă și se gândește să rezilieze acordul. În urmă cu o lună, extrema era transferată de la Celtic cu 30 de milioane de euro. 

Nu se cunoaște încă motivul pentru care Jota cere să revină în Europa, dar fanii consideră că a fost adus doar la cererea antrenorului Nuno Espirito Santo.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

S-a făcut! Romelu Lukaku revine în Serie A, dar nu la Inter sau Juventus

Englezii l-au găsit pe fanul care i-a sărit în spate lui Haaland » E un fost campion mondial de box la categoria ușoară!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  29 August 2023, 10:11

Retrogradează *** fără Tălișcă.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează