INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Alin Stoica nu se dezminte » A dat de pământ cu Drăgușin și cu Moldovan după transferurile la Tottenham și Atletico Madrid: „E un entuziasm fals. Prețul e mic, salariul e mic”

Fostul mijlocaș Alin Stoica nu este impresionat de transferurile bifate de Radu Drăgușin (21 de ani) și Horațiu Moldovan (26 de ani) în această iarnă. foto: Imago Images
Fostul mijlocaș Alin Stoica nu este impresionat de transferurile bifate de Radu Drăgușin (21 de ani) și Horațiu Moldovan (26 de ani) în această iarnă. foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 23 ianuarie 2024 18:39 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 19:30

Fostul mijlocaș Alin Stoica nu este impresionat de transferurile bifate de Radu Drăgușin (21 de ani) și Horațiu Moldovan (26 de ani) în această iarnă.

Fotbalul românesc a avut parte de două transferuri extrem de spectaculoase în această perioadă de transferuri. Fundașul central Radu Drăgușin a ajuns la Tottenham, în timp ce portarul Horațiu Moldovan este la Madrid și urmează să fie prezentat oficial de Atletico.

Vlad Chiricheș șochează! S-a gândit la retragere: „Am avut gândul ăsta destul de puternic” » Fotbalistul care l-a sfătuit să mai joace
FCSB
Vlad Chiricheș șochează! S-a gândit la retragere: „Am avut gândul ăsta destul de puternic” » Fotbalistul care l-a sfătuit să mai joace

Alin Stoica crede că cei doi nu vor primi multe șanse și nu se vor impune la noile cluburi. Așadar, transferurile acestora nu ar reprezenta un mare plus pentru echipa națională.

Alin Stoica, despre transferurile momentului în fotbalul românesc: „Dacă mergi să fii rezervă, nu știu cât ajută echipa națională”

Pentru mine nu e nimic extraordinar. Au mai fost și înainte jucători care au trecut pe acolo și au jucat. Degeaba mergi la Atletico Madrid și nu joci. Pentru mine e un lucru minor, văzând trecutul fotbalului românesc, nu e wow. Dacă mergi să fii rezervă, nu știu cât ajută echipa națională

Și Radu Drăgușin e în aceeași situație. Nu știu cât ajută să mergi la echipe și să nu joci. Te iau să fii o roată de salvare pentru ei. Prețul e mic, salariul e mic. Față de ce puteau să cumpere. Pentru fotbalul românesc, unde e în ziua de azi, să zicem că e wow, dar pentru mine nu e nimic special. Cu atât mai mult că ești luat să fii rezervă. 

E un entuziasm fals. Nu ajută echipa națională dacă va fi rezervă! Și Oblak câți ani are? 31! Și accidentat apără. E Atletico Madrid, hai... Dar au mai fost români. Nu are de ce să fie extraordinar văzând trecutul fotbalului românesc. Mă repet, ei nu au fost transferați să fie titulari. 

Nu prea ajută echipa națională. Pentru mine e trist că fotbalul românesc a ajuns să se bucure doar pentru transferuri. Dar vedem ce se va întâmpla” a spus Alin Stoica, pentru Sport.ro.

VIDEO. Horațiu Moldovan, așteptat de fanii Rapidului pe aeroportul din Madrid

Citește și alte știri de actualitate:

Pe urmele lui Bellingham: Olaru a ajuns pe locul 3 în lume!
FCSB
Pe urmele lui Bellingham: Olaru a ajuns pe locul 3 în lume!
Gică Popescu face lumină » De ce a acceptat Hagi oferta de 400.000 de euro pentru Aioani
MERCATO
Gică Popescu face lumină » De ce a acceptat Hagi oferta de 400.000 de euro pentru Aioani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
mihalachy
mihalachy  •  24 Ianuarie 2024, 15:46

in viata trebe sa ai noroc, vezi cine apara acum poarta lui real si cine trebuia, daca se accidenteaza oblak!? in rest intrebati pe lobont cum a fost! nu stiu daca un portar ca joaca in romania, va fi mai bun la euro decat un portar oricare care e rezerva la marile echipe din europa!, dar e titular la nationala lui

laur33
laur33  •  24 Ianuarie 2024, 12:46
Postat de brujo pe 23 Ianuarie 2024, 19:39

Sa spui asta despre Tudorel Stoica ... arata cat intelect ai. :))))

Deci după mintea ta intelectul se analizează în funcție de părerea pe care o ai despre Tudorel Stoica. Ei bine, asta arata de fapt cat intelect ai tu. Apropo, vorbim de același Tudorel care spunea ca înainte de 89 doar Dinamo fura, iar Steaua era imaculata, în condițiile în care Steaua era singura echipa din lume care a câștigat o cupa printr-un decret?

lunetistu
lunetistu  •  24 Ianuarie 2024, 12:39
Postat de golf_club pe 23 Ianuarie 2024, 19:10

Are si el ceva dreptate, daca e sa o luam asa. Dar am ajuns jos de tot, si e normal sa ne bucuram la atat.

La fel ca in fata cadiului : si tu ai dreptate ( inculpat ) , si tu ai dreptate ( reclamant ) si tu ai dreptate ( martor ) si trebuie sa ne abtinem a comenta daca stim ca toti avem dreptate .

Vezi toate comentariile (47)
Comentează