INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Carlo Ancelotti era planul B? Fostul campion mondial dezvăluie: „Zidane a fost prima variantă cu siguranță, dar a refuzat”

Carlo Ancelotti și Zinedine Zidane
Carlo Ancelotti și Zinedine Zidane

Articol de - Publicat sambata, 06 ianuarie 2024 11:13 / Actualizat sambata, 06 ianuarie 2024 11:37

Christophe Dugarry (51 de ani), campion mondial cu naționala Franței în 1998, a lansat o ipoteză legată de Selecao. Fost coleg cu Zinedine Zidane (51 de ani), Dugarry susține că „Zizou” a fost prima variantă pentru banca naționalei Braziliei.

Carlo Ancelotti (64 de ani) a fost aproape de a ajunge la un acord pentru a prelua banca naționalei Braziliei, dar până la urmă, managerul italian și-a prelungit contractul cu Real Madrid.

Despărțire în Superliga » A plecat după doi ani de la echipă
U CLUJ
Despărțire în Superliga » A plecat după doi ani de la echipă

Christophe Dugarry: „Zidane a fost prima variantă cu siguranță, dar a refuzat”

„Hai să fim pragmatici, cred că Zidane a fost prima variantă pentru Brazilia. Cred că Zinedine a refuzat, pentru că altfel brazilienii nu i-ar mai fi căutat pe Carlo Ancelotti sau pe Jose Mourinho.

La rândul meu, mi-ar fi plăcut să-l văd pe Zidane la cârma Braziliei. Povestea ar fi fost și mai frumoasă pentru că el este cel mai brazilian dintre francezi”, a declarat Christophe Dugarry, potrivit rmcsport.

Zinedine Zidane, fără echipă din 2021

Cariera de antrenor a lui Zinedine Zidane se leagă strict de Real Madrid, club pentru care a evoluat ca jucător între 2001 și 2006.

Zidane a debutat ca antrenor în 2012, când a condus reprezentativa U17 a echipei madrilene. În 2013 francezul a devenit asistentul lui Carlo Ancelotti la Real Madrid, iar cei doi au reușit să cucerească trofeul Champions League în 2014.

În 2016 Zidane a fost numit antrenor principal al lui Real Madrid, iar francezul a condus echipa timp de 149 de meciuri, până în 2018. Zidane a mai avut un mandat ca antrenor principal la Real Madrid, în perioada 2019-2021, după care francezul nu și-a mai găsit niciun angajament.

Zinedine Zidane a cucerit 11 trofee pe banca lui Real Madrid

Zinedine Zidane este unul dintre cei mai de succes antrenori al lui Real Madrid. Francezul a reușit să cucerească trei trofee Champions League consecutive, în 2016, 2017 și 2018.

Pe lângă acestea, Zidane a mai bifat două Supercupe ale Europei (2016 și 2017), două Campionate Mondiale ale Cluburilor (2016 și 2017), de două ori La Liga (2017 și 2020) și două Supercupe ale Spaniei (2017 și 2020).

VIDEO. Carlo Ancelotti a inventat un nou jucător la Real Madrid

Vezi și alte știri:

Decizia categorică luată de Becali: „Gata!”
FCSB
Decizia categorică luată de Becali: „Gata!”
Vedeta de la FCSB a trecut printr-o perioadă de coșmar: presupusa amantă i-a cerut mii de euro pentru a nu-i spune totul soției! Totul s-a terminat în instanță
PROBLEME
Vedeta de la FCSB a trecut printr-o perioadă de coșmar: presupusa amantă i-a cerut mii de euro pentru a nu-i spune totul soției! Totul s-a terminat în instanță

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează