INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Juventus - Verona 1-1. Andrea Pirlo, dezamăgit de atitudinea jucătorilor săi: „Nu trebuie să primim mereu o palmă ca să ne trezim” + Pierdere grea pentru meciul cu Barcelona

Andrea Pirlo, antrenor Juventus // foto: Guliver/gettyimages
Andrea Pirlo, antrenor Juventus // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 26 octombrie 2020 11:10 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 11:29

Andrea Pirlo (41 de ani), antrenorul lui Juventus, este dezamăgit după egalul cu Verona (1-1), al doilea la rând pentru campioana din Serie A: „Trebuia să fim mai agresivi în prima parte. Am avut ocaziile mai mari, dar n-am profitat”. L-a pierdut și pe Leonardo Bonucci (33) pentru meciul cu Barcelona din Liga Campionilor. 

Juventusul lui Andre Pirlo suferă de „pareggită”, cum numesc italienii tendința spre remize. A fost a doua consecutivă și a treia în cele cinci etape din Serie A la 1-1 cu Verona. Bianconerii au fost obligați să revină a patra oară pe tabelă după ce s-au văzut conduși, aspect care l-a deranjat pe antrenorul Andrea Pirlo: „Nu trebuie să încasăm mereu o palmă ca să ne trezim și să reacționăm! Am stat în expectativă în prima repriză și n-am avut agresivitate. Păcat că risipim atâtea puncte”.

Juventus a lovit de două ori bara

Kulusevski a anulat golul lui Favilli, care a rezistat pe teren numai șapte minute!, și apoi a nimerit barele de două ori prin Cuadrado și Dybala. Dincolo de ghinion, Pirlo s-a plâns și de randamentul încă sub așteptări al mijlocașilor: „Chiar dacă noi am avut ocaziile mai mari, linia mediană putea să ofere mai mult, am greșit destul la ultima pasă”. 

Apărarea are probleme, mai ales că duminică s-a accidentat și Bonucci, după ce Chiellini o pățise în Ligă: „Leo se resimțise și la Kiev, acum a strâns din dinți, vom vedea cât e de grav”. Iar miercuri la Torino vine în vizită Barcelona lui Messi.

Antrenorul de la Verona a răspuns la insulte

A existat și un incident la finalul partidei. Ivan Jurici, tehnicianul croat al lui Hellas, a explicat: „Am primit câteva insulte și, ca un om provenit din Balcani, trebuia să reacționez. Mi se pare normal”.

Citește mai multe știri din Serie A:

Supertransferul pregătit de AC Milan » „Diavolii” curtează un star de la PSG!

Cristiano Ronaldo, atacat din nou de ministrul italian: „Există o anchetă în curs!”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează