INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Andrea Pirlo nu renunță după dezastrul lui Juventus cu Milan: „Să-mi dau demisia? Nu!”

Articol de - Publicat luni, 10 mai 2021 11:07 / Actualizat luni, 10 mai 2021 11:30

Andrea Pirlo, antrenorul lui Juventus, nu găsește explicații pentru acest 0-3 cu AC Milan, înfrângere care-i aruncă pe bianconeri în afara locurilor de Champions. Sigur, Pirlo nu va mai continua la sfârșitul sezonului.

După nouă titluri consecutive, Juventus nu doar că i-a cedat Serie A lui Inter, însă riscă să rateze și Liga sezonul viitor. A căzut pe 5, în afara locurilor de Champions!

Cristiano Ronaldo, un dribling și zero șuturi pe poartă!

Cu Andrea Pirlo, bianconerii s-au prăbușit. Șase înfrângeri și nouă egaluri, 36 de puncte irosite în acest campionat în 35 de etape. Nu mai fuseseră învinși deMilanacasă de un deceniu. De la 0-1, în 2011, 0-3 acum.

Cristiano Ronaldo nu i-a putut ajuta. A șutat doar de două ori la poartă, zero pe poartă, și a încercat patru driblinguri, i-a ieșit unul singur!

Andrea Pirlo: „Multe lucruri n-au funcționat, dar nu mă voi opri"

Andrea Pirlo nu poate explica această cădere totală a lui Juve. „În timpul săptămânii, băieții s-au simțit bine, am văzut concentrare maximă și psihic puternic, o echipă vie, convinsă că poate face un meci mare în duelul cu un rival direct pentru calificarea în Ligă. Mi-a plăcut cum am început jocul. Încet, încet, ne-am pierdut, n-am mai fost uniți...". 

Antrenorul a observat că „multe lucruri care n-au funcționat. La 0-3 într-o partidă atât de importantă, înseamnă că nu a mers mai nimic. Trebuie să revăd meciul și să vorbesc cu jucătorii".

A fost întrebat și dacă renunță și pleacă. „Să-mi dau demisia? Nu! Am preluat acest post cu mult entuziasm, au fost multe clipe grele, dar munca mea continuă. Cred că pot ieși la suprafață cu această formație. Mai sunt trei etape și, cât timp mi se va permite, nu mă voi opri". Sportmediaset dezvăluie însă că e posibil ca Pirlo să fie demis imediat și, înlocuit, ca interimar, de Igor Tudor. 

Presa peninsulară nu-i mai dă nicio șansă: „Adio, Pirlo!"

Jurnaliștii italieni nu-l mai văd pe banca lui Juventus în viitorul apropiat. „Pirlo, afară!", a titrat Corriere dello Sport. „Adio, Pirlo!", a completat Tuttosport. Numele lui Massimiliano Allegri și Zinedine Zidane sunt tot mai aproape de clubul torinez.

Aveam un alt proiect în minte, mă gândeam că voi avea la dispoziție o echipă diferită. A trebuit să mă adaptez. Avem jucători mari, dar care nu au reușit să dea tot ce au mai bun. E vina mea.
 - Andrea Pirlo, antrenor Juventus

10ani trecuseră de la ultima înfrângere suferită de Juventus la Torino în fața rossonerilor: 0-1, pe 5 martie 2011

Citește și alte știri din Serie A:

Juventus - AC Milan 0-3 » Umilită în derby, „Bătrâna Doamnă” cade pe 5 și poate rata Liga!

Ionuț Radu, după revenirea pe teren: „Dacă știam că joc? Era ceva în aer”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
10154099813529868
Cami Nebi  •  10 Mai 2021, 14:46

Anul trecut aveau inflatie de mijlocasi, in vara au plecat din diferite motive:Pjanici,Matuidi, Douglas Costa. Daca ii adaugam la plecati si pe Emre Can,inca de iarna trecuta,sau pe Higuain din atac,ne cam facem o parere.Lotul a scazut valoric si numeric,a disparut concurenta, pe Artur si pe Ramsey nu l-am vazut ca solutii .D.Nebi.

ripensistu
ripensistu  •  10 Mai 2021, 13:57

Rubentus nu merita UCL, ar fi o palma superba pentru arogantul Agnelli, se comporta de parca ar fi sfarsitul lumii ca nu mai castiga inca un titlu la rand.

fibra
fibra  •  10 Mai 2021, 13:45

Chiar nu imi dau seama daca Pirlo nu poate face fata la Juve,dar pare ca au cativa jucatori expirati.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează