INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MUNTENEGRU

Un fost atacant de la Benfica are tumoare pe creier: „După atâtea dueluri la cap e posibil să fie din cauza fotbalului”

Andrija Delibasic, fost atacant la Benfica. Foto: record.pt
Andrija Delibasic, fost atacant la Benfica. Foto: record.pt

Articol de - Publicat vineri, 20 octombrie 2023 13:39 / Actualizat vineri, 20 octombrie 2023 13:52

Andrija Delibasic (42 de ani), fost internațional muntenegrean, a dezvăluit că a fost diagnosticat cu o tumoare la cap: „Sunt mulți doctori care mi-au spus că s-ar putea să fie din cauza unei traume de șapte sau opt ani care nu a fost tratată”.

Un fost atacant ce a trecut pe la Benfica, Braga și Beira-Mar se confruntă cu grave probleme de sănătate. Andrija Delibasic a aflat, cu ocazia unui computer tomograf, că suferă din cauza unei tumori la cap.

„Nu pot spune cu siguranță că fotbalul e de vină. Sunt mulți doctori care mi-au zis că s-ar putea să fie din cauza unei traume de șapte sau opt ani care nu a fost tratată. Nu am mai făcut în viața mea o analiză CT, nu știu ce s-a întâmplat, dar după atâtea dueluri aeriene și lovituri la cu cap primite în carieră, poate apărea și o tumoare!”.

Jucătorul lui Sepsi, beat la volan! Dioszegi: „L-a prins poliția la 3 noaptea. O să aibă dosar penal. Reziliem dacă putem”
DOSAR PENAL
Jucătorul lui Sepsi, beat la volan! Dioszegi: „L-a prins poliția la 3 noaptea. O să aibă dosar penal. Reziliem dacă putem”

Andrija Delibasic, fost atacant la Benfica, s-a operat la cap

În interviul acordat pentru cotidianul Mundo Deportivo, ex-internaționalul muntenegrean dezvăluie că a trebuit să se opereze, iar intervenția chirurgicală a decurs bine. „Acum duc o viață foarte sănătoasă. Nu mai mănânc carne și nu beau alcool. Nu știu cum s-a întâmplat, însă au fost cele mai bune șapte luni din viața mea

Am petrecut mai mult timp împreună cu prietenii mei, cu oameni care mi-au dat multe lucruri pozitive. Am avut vreme să stau mai mult și cu familia. Am reușit să mă ocup cu lucruri bune!”, a declarat Andrija Delibasic.

Un fost atacant de la Benfica are tumoare pe creier: „După atâtea dueluri la cap e posibil să fie din cauza fotbalului”
Andrija Delibasic. Foto: Mundo Deportivo

Andrija Delibasic a avut 21 de selecții și 6 goluri

Atacantul care a mai jucat la Partizan, Mallorca, AEK Atena, Real Sociedad și Rayo Vallecano, s-a retras în 2015, de la Sutjeska, iar din reprezentativa Muntenegrului în 2013, în care a bifat 21 de selecții și șase goluri. 

Delibasic a rămas însă în fotbal și a ales cariera de antrenor. A fost asistent la Partizan și Buducnost, iar în prezent se află pe banca tehnică la Mornar.

4 trofeea câștigat în cariera de jucător Andrija Delibasic, trei cu Partizan Belgrad și unul cu Benfica

Citește și:

Rusescu și Bourceanu îi răspund lui Adi Popa: „La ce echipă ai jucat atunci?”

E oficial » Inter Miami a anunțat că mai vrea o legendă a Barcelonei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează