INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROBLEME

VIDEO Clipe teribile în Qatar » Delort, atacantul cu 259 de meciuri în Ligue 1, s-a prăbușit pe gazon și a fost transportat de urgență la spital

Andy Delort (32 de ani), atacantul algerian al lui Umm-Salal, s-a prăbușit pe teren în minutul 17 al disputei cu Al Arabi, finala Qatar Stars Cup.
Andy Delort (32 de ani), atacantul algerian al lui Umm-Salal, s-a prăbușit pe teren în minutul 17 al disputei cu Al Arabi, finala Qatar Stars Cup.

Articol de - Publicat sambata, 06 ianuarie 2024 22:34 / Actualizat duminica, 07 ianuarie 2024 00:07

Andy Delort (32 de ani), atacantul algerian al lui Umm-Salal, s-a prăbușit pe teren în minutul 17 al disputei cu Al Arabi, finala Qatar Stars Cup. Delort marcase golul de 1-0 și a contribuit la triumful formației sale, 4-4 la finalul timpului regulamentar, 3-1 la loviturile de departajare.

Andy Delort, fotbalist cu 259 de meciuri în Ligue 1, a schimbat continentul vara trecută. Atacantul algerian era în mare formă înaintea finalei Qatari Stars Cup.

Afirmații incredibile făcute de un fotbalist uriaș: „Am «blătuit» toate meciurile de la CM din 2018!”
BLATURI
Afirmații incredibile făcute de un fotbalist uriaș: „Am «blătuit» toate meciurile de la CM din 2018!”

A demonstrat-o și prin golul marcat în minutul 6, cu o lovitură de cap din interiorul careului mic, apoi a fost protagonistul unui moment înspăimântător.

Andy Delort s-a prăbușit pe gazon în finala Qatar Stars Cup

În minutul 17, fără să fie lovit sau să aibă vreun adversar prin preajmă, Delort a început să facă semne disperate spre medici și spre banca de rezerve. S-a prăbușit pe gazon și a început să aibă spasme.

Echipele medicale au intervenit prompt. Atacantul a primit îngrijiri pe gazon, apoi a fost urcat în ambulanță și transportat la cel mai apropiat spital.

VIDEO. Imagini cu puternic impact emoțional: medicii intervin pentru a-l ajuta pe Delort

Din primele informații, Andy Delort este în acest moment stabil, în afara oricărui pericol. Potrivit Ouest France, ar fi fost vorba despre o criză de epilepsie.

Andy Delort, fotbalist cu CV important

Născut la Sete, în Franța, Andy Delort ales naționala Algeriei, pentru care a strâns 15 apariții și a marcat două goluri.

Atacantul are în CV formații importante din Franța, precum Metz, Ajaccio, Caen, Toulouse, Montpellier, Nice sau Nantes. A mai evoluat pentru Wigan și Tigres. Mexicanii plăteau 8 milioane de euro pentru transfer, în 2016.

A fost transferat de Umm-Salal în iulie 2022. În Qatar a marcat 13 goluri și a oferit 6 pase decisive în 20 de partide.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Acord total pentru atacantul dorit. Urmează Radu Drăgușin

FOTO Fanii englezi, șocați de ce au văzut în derby-ul zilei din Cupa Angliei: „Nu se poate relua partida?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează