INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

VIDEO+FOTO ȘOCANT! Sub privirile lui Moruțan, patronul a intrat pe teren și i-a umflat ochiul arbitrului!

Halil Umut Meler a rămas cu ochiul umflat după ce bașkanul lui Ankaragucu l-a lovit +7   FOTO
Halil Umut Meler a rămas cu ochiul umflat după ce bașkanul lui Ankaragucu l-a lovit

Articol de - Publicat luni, 11 decembrie 2023 22:07 / Actualizat marti, 12 decembrie 2023 02:59

Scene șocante imediat după Ankaragucu - Rizespor 1-1, meci în care românul Olimpiu Moruțan a înscris. Bașkanul clubului gazdă, Faruk Koca, a intrat pe teren și i-a dat un pumn în față arbitrului Halil Umut Meler, care l-a lăsat pe oficial cu ochiul umflat!

În această seară, Ankaragucu, cu Olimpiu Moruțan titular și marcator, a remizat pe teren propriu cu Rizespor în etapa 15 a campionatului Turciei.

Cu om în minus din minutul 50, Ankaragucu s-a văzut egalată în minutul 7 al prelungirilor, ceea ce a făcut ca tabela să arate 1-1 la final.

„Nu și-l permite nimeni din România!” » Dorinel a fixat un preț exorbitant pentru jucătorul cerut de Anghel Iordănescu la națională
OȚELUL
„Nu și-l permite nimeni din România!” » Dorinel a fixat un preț exorbitant pentru jucătorul cerut de Anghel Iordănescu la națională

Scene șocante după Ankaragucu - Rizespor: bașkanul i-a umflat ochiul arbitrului! 

Imediat după ultimul fluier, bașkanul de la Ankaragucu, Faruk Koca, a intrat pe gazon, a alergat spre arbitru și l-a lovit pe acesta cu pumnul în față! „Centralul” s-a prăbușit pe gazon, răstimp în care alte persoane din anturajul bașkanului îl loveau cu piciorul, unii chiar în cap! 

Când s-a ridicat, arbitrul avea ochiul stâng umflat și vânăt. El a fost dus la vestiare pentru ca medicii să-l verifice, apoi a fost transportat la spital, conform publicației turce Fanatik.

+3 FOTO

Sursa citată scrie că Federația Turcă de Fotbal a convocat o întrunire de urgență a conducerii, în care să judece scenele șocante petrecute în această seară.

+3 FOTO

Ministrul Justiției: „A fost declanșată o anchetă”

Yilmaz Tunc, ministrul Justiției din Turcia, a anunțat că „a fost declanșată o anchetă legală împotriva celor responsabili pentru atacul asupra arbitrului Halil Umut Meler la finalul meciului”.

După meci, antrenorul lui Ankaragucu, Emre Belozoglu, a oferit un răspuns laconic la interviu: „Ce pot să spun despre ce s-a întâmplat astăzi? Doar că îmi pare foarte, foarte rău. Nu vreau să zic nimic altceva”.

Tot din fotbalul internațional: 

Șocant: Gianni Infantino cedează fotbalul în schimbul miliardelor Arabiei Saudite! FIFA a apelat la o stratagemă pentru a-i oferi Mondialul + Legătura cu „dictatorul” Bin Salman
MONDIALUL CLUBURILOR
Șocant: Gianni Infantino cedează fotbalul în schimbul miliardelor Arabiei Saudite! FIFA a apelat la o stratagemă pentru a-i oferi Mondialul + Legătura cu „dictatorul” Bin Salman
Scandal politic în Japonia din cauza lui Cristiano Ronaldo! De ce i s-a cerut demisia unui înalt oficial nipon!
JAPONIA
Scandal politic în Japonia din cauza lui Cristiano Ronaldo! De ce i s-a cerut demisia unui înalt oficial nipon!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (26)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  12 Decembrie 2023, 10:29
Postat de iasi.cantemir2023 pe 12 Decembrie 2023, 06:32

in Europa de Vest clubul era exclus din campionat daca patronul sau unul din managementul clubului lovea un cavaler al fluierului.

"Cavaler"al fluierului?! Cine, mă?! Frații Kovacs, Colțescu, Feșnic, Găman, Radu Petrescu și ceilalți?! Crezi că ai turcilor, englezilor, grecilor sau spaniolilor sint mai breji?! Sunt "oamenii negri" ai fotbalului, cei care strică meciuri, ruinează cariere, împart nedreptatea pe teren și nu răspund aproape niciodată. Sunt oamenii prin care se fac jocurile murdare. După care îi vezi prin conducerile cluburilor sau dând lecții la tv, nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le miroase. E rău ca arbitru? Uită-i că se lasă de fotbal la 20 de ani și se apucă de arbitraj, pentru că-și dau seama că-i mai rentabil. Să nu-i plângem noi pe ăștia. Cei mai urâți oameni din fenomen, reușesc să distrugă meciuri chiar și cu VAR-ul! Tu investești, fotbalistul își rupe oasele pe teren, antrenorul face infarct, iar arbitrul stabilește ierarhii, direcționează fonduri de premiere și e veșnic protejat. Nimic nu-i oprește. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mehigh_ms
mehigh_ms  •  12 Decembrie 2023, 10:24
Postat de cpt.ahab pe 11 Decembrie 2023, 23:46

La cât își fac de cap "oamenii negri", nici nu-i de mirare că se ajunge și la astfel de lucruri.

tu nu ai nici un pic de rusine!

observator_federal
observator_federal  •  12 Decembrie 2023, 10:15
Postat de 14abcdefgh14 pe 12 Decembrie 2023, 02:13

@GSP Tocmai a fost publicat pe Twitter un comunicat de către Federația de Fotbal din Turcia. Ar trebui să faceți o știre cu toată scrisoarea dar redau aici unul dintre cele mai importante paragrafe. "The irresponsible statements of club presidents, managers, coaches and TV commentators targeting referees have paved the way for this vile attack today. Anyone who constantly brings up some events that happened years ago as if they happened today is responsible for this ugliness." Cine nu se descurcă cu engleza are disponibil Google Translate. Ce s-a întâmplat în Turcia este un semnal de alarmă. Atât presa cât și oamenii de fotbal trebuie să învețe din asta. Fiți mai responsabili și nu aduceți în discuție faze discutabile din meciuri care s-au disputat cu ani în urmă când faceți prezentarea arbitrului unui meci. Astfel se creează o tensiune inutilă și nici nu este adusă publicului nicio informație utilă. De asemenea, în comentariile unor așa-ziși "suporteri" se vede clar lipsa de educație a celor care nu doar că nu condamnă evenimentul dar și susțin comportamentul nu de golan, ci de criminal. Nu au înțeles nimic din sport respectivii.

Corect! E la noi unul, mare comentator, fecesebist (adică "imparțial" precum mai toți cei din Massmedia bucureșteană) , care strigă la microfon în timpul meciului "Ce faci, arbitree?" sau se pronunță categoric în genul "Ăsta e penalty?? Niciodată!!" sau taie rapid și cunoscător cu un "Nici vorbă!" orice dubiu privind o fază "litigioasă"... Despre jignirile și veritabilele incitări la corecții și represalii administrative la adresa arbitrilor recentului meci CFR-FCSB făcute de acest personaj, AR TREBUI să se pronunțe forurile fotbalistice și CNA (ăsta chiar funcționează?)... Și pentru că toate acestea trebuiau să poarte un nume, un singur nume, li s-a spus "Grădinescu"!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează