INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Antonio Conte s-ar putea întoarce în Anglia după despărţirea de Inter Milano

Antonio Conte. Foto: Imago Images
Antonio Conte. Foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2021 16:35 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 16:39

Antonio Conte pare să nu stea prea mult în vacanță după ce și-a reziliat contractul cu Inter Milano. Potrivit presei din Marea Britanie și Italia, antrenorul în vârstă de 51 de ani este dorit de Tottenham.

Conte, care s-a desparțit recent de Inter după ce a câștigat titlul „nerazzurrii”, și-a trimis avocații la Londra pentru a negocia contractul cu fosta echipă a lui Jose Mourinho, precizează SkySport

Antonio Conte s-ar putea întoarce în Anglia: Tottenham îl ademeneşte şi pe un fost colaborator al antrenorului

Patronul Dany Levy este încrezător că fostul selecționer al Italiei poate aduce primul trofeu pentru Spurs după 13 ani de secetă.

Încă un motiv pentru Conte să revină în Premier League după 3 ani este Fabio Paratici. Fostul director sportiv de la Juventus, pe vremea când Conte era antrenor la torinezi, a fost ofertat de Spurs, acesta urmând să semneze zilele următoare.

Pentru Antonio Conte ar fi a doua aventură în Anglia, după mandatul din 2016-2018 petrecut la Chelsea, unde a reușit câștigarea titlului cu londonezii în 2017.

5titluri a obţinut antrenorul italian în cariera lui: 3 cu Juventus, 1 cu Chelsea și 1 cu Inter

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN FOTBALUL INTERNAŢIONAL: 

Răzvan Lucescu, la prima conferință la PAOK Salonic: „Dacă nu înving, plec! Dar pentru mine nu există dacă” + Clauza gigant pusă de club

Mario Jardel, jefuit! Fostul mare atacant a rămas fără cele mai importante trofee: „Reprezintă povestea mea, ajutați-mă”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează