INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Antonio Conte, dezlănțuit la conferință! Declarații acide la adresa jucătorilor: „Asta este povestea lui Tottenham, așa s-au obișnuit aici”

Antonio Conte, antrenor Tottenham
Antonio Conte, antrenor Tottenham

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2023 21:59 / Actualizat duminica, 19 martie 2023 09:25

Antonio Conte (53 de ani) a răbufnit după Southampton - Tottenham 3-3, meci în care echipa sa a fost egalată după ce a condus cu 3-1. Antrenorul italian nu i-a menajat pe jucători și s-a plâns de mentalitatea din cadrul clubului.

Tottenham a condus la Southampton cu 3-1, dar s-a văzut egalată pe final și acum tremură pentru locul de Champions League.

Egalul nu i-a picat deloc bine antrenorului Antonio Conte, care s-a dezlănțuit la finalul meciului. Ținta lui? Jucătorii, pe care i-a numit „egoiști” și despre care a spus că nu au mentalitate de învingători.

X pentru Hagi și Petrescu » FCSB și Craiova au făcut spectacol în primul meci din play-off, dar n-au putut să dea lovitura decisivă! Clasamentul ACUM
FCSB - CSU Craiova 1-1
X pentru Hagi și Petrescu » FCSB și Craiova au făcut spectacol în primul meci din play-off, dar n-au putut să dea lovitura decisivă! Clasamentul ACUM

Antonio Conte, dezlănțuit la conferință după Southampton - Tottenham

„După această evoluție, pe care o consider inacceptabilă, cred că este momentul potrivit să vorbesc. Conduceam cu 3-1, controlam meciul, apoi să primești două goluri și să riști să pierzi... Cred că e bine să intrăm acum în miezul problemei.

Problema este că am demonstrat din nou că nu suntem o echipă. Suntem 11 jucători pe teren. Văd jucători egoiști, care nu vor să se ajute unul pe celălalt, care nu pun suflet.

Până acum, am preferat să ascund situația, să încerc să îmbunătățesc lucrurile. Dar dacă vrem să devenim o echipă puternică, competitivă, contează dorința, să fii un luptător și să arăți asta în fiecare moment.

Nu vorbesc despre aspectele tactice și tehnice, ci despre a fi o echipă. Cel mai important este să înțelegem că jucăm pentru siglă, pentru a ne face fanii mândri. Dacă am fi avut dorință, nu am fi ieșit din FA Cup, iar astăzi poate am fi câștigat!

Văd 11 jucători care joacă pentru ei înșiși, atât. Nu mai căutați scuze pentru jucători!”, a tunat Conte.

Antonio Conte: „Asta este povestea lui Tottenham”

Italianul a continuat într-o notă chiar mai drastică, cu o serie de declarații interpretate de mulți drept jignitoare la adresa clubului:

„E prima dată în cariera mea când pățesc așa ceva. E mai rău decât sezonul trecut! De ce? Pentru că așa s-au obișnuit aici! Nu joacă pentru ceva important, nu vor să joace sub presiune, sub stres. E ușor așa.

Asta este povestea lui Tottenham. De 20 de ani, de când e acest proprietar, nu au câștigat nimic.

Vreau să văd dorință la meciuri, nu la antrenamente! Aici trebuie să faci diferența. La ce să ne luptăm cu această atitudine? Pentru locurile 7, 8? Nu sunt obișnuit cu locurile astea!”.

„Sunt cu adevărat supărat și toată lumea trebuie să-și asume responsabilitatea. Jucătorii trebuie să se implice, e timpul să schimbăm lucrurile! Dacă vor să continue așa, pot schimba mulți antrenori, dar situația va rămâne aceeași. Credeți-mă”, a încheiat Conte, apoi s-a ridicat de pe scaun și a părăsit sala de conferințe.

Tottenham ocupă locul 4 în Premier League, cu 49 de puncte acumulate în 28 de etape. Newcastle are două puncte în minus și două meciuri mai puțin.

Tot din fotbalul internațional: 

Nemaivăzut: arbitrul a anulat un gol după ce un spectator i-a arătat reluarea pe telefon!

Al Nassr - Abha 2-1 » Victorie chinuită pentru Al Nassr. Ronaldo a înscris de la 30 de metri!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Nick111
Nick111  •  19 Martie 2023, 11:53

Ciudata echipayoricum Tottenham...

fibra
fibra  •  19 Martie 2023, 08:12

Cum mai topaia Conte la 3-1 in m.74 ,cam devreme, mai ales ca la astfel de scoruri 90% din comentatori si in m.89 spun ca meciul nu e jucat.

futhienzbang22
futhienzbang22  •  19 Martie 2023, 08:03

citiți și vă cruciți()dacă nu mă cenzurează):„Newcastle are două puncte și două meciuri mai puțin.”!!!!!!!!???????-zice ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează