INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PARAGUAY

VIDEO Antonio Sanabria a primit amenințări după ce a fost acuzat că l-a scuipat pe Messi în Argentina - Paraguay: „Dezmint totul!”

Articol de - Publicat sambata, 14 octombrie 2023 16:45 / Actualizat sambata, 14 octombrie 2023 20:08

Antonio Sanabria (27 de ani) s-a disculpat și susține că televiziunile au prezentat reluarea fazei, în care îl scuipă pe Messi, dintr-un unghi care schimbă interpretarea imaginilor: „Ce exemplu aș putea da fiicelor mele dacă aș fi făcut un asemenea gest? Familia mea a primit amenințări pentru ceva ce nu s-a întâmplat”.

Răsturnare de situație în scandalul izbucnit după finalul partidei din preliminariile CM 2026, Argentina - Paragauay 1-0. Antonio Sanabria, atacantul lui Torino, neagă acuzația care i s-a adus, cum că l-ar fi scuipat pe Leo Messi, în timp ce căpitanul argentinian se întorsese cu spatele să plece la vestiare. Asta după ce cei doi adversari avuseseră un mic conflict pe teren. 

„Am văzut imaginile. Pare că-l scuip, dar nu, nu-i așa. Era departe de mine, nu s-a întâmplat nimic cu Messi. Dezmint totul”, explică Sanabria pentru presa din Argentina.

Acuzațiile au continuat și pe rețelele sociale

Polemica s-a mutat după meci pe rețelele sociale, acolo unde Antonio și familia sa au primit amenințări. „Am fost obligat să intru și să dezmint ce s-a întâmplat în acea noapte.

S-au scris cuvinte dure la adresa mea și a familiei. Îmi respect colegii și adversarii și nu aș face niciodată gestul acela. Ce exemplu aș putea da fiicelor mele? Vă recomand să mai priviți imaginile încă o dată! Și să vă potoliți din a trimite mesaje pe un ton de amenințare!”

Messi: „Nici nu știu cine e. Nu-i dau importanță”

Messi nu a intrat în acest joc murdar și nici n-a sesizat faza de la care s-au aprins argentinienii: „Nu l-am văzut. Mi-au spus în vestiar că unul dintre ei m-a scuipat. Adevărul este că nici nu știu cine este acest tip. Nu l-am văzut. Nu vreau să-i dau importanță pentru că apoi va vorbi peste tot și este mai rău. O să devină cunoscut, așa că e mai bine să o las așa”

Lionel Messi, scuipat de un fost jucător al Barcelonei! „Nici măcar nu știu cine este. Nu-i dau importanță, ar deveni cunoscut”
ARGENTINA - PARAGUAY 1-0
Lionel Messi, scuipat de un fost jucător al Barcelonei! „Nici măcar nu știu cine este. Nu-i dau importanță, ar deveni cunoscut”

Antonio Sanabria, paraguayanul de 27 de ani, a debutat la Barca B în 2013, dar în anul următor a fost lăsat să plece la AS Roma, în schimbul a 4,5 milioane de euro. Are 27 de prezențe la naționala Paraguayului, pentru care a înscris două goluri.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Un fost internațional englez a fost condamnat pentru că nu a plătit recompensa promisă celui care i-a găsit câinele!

Piața pariurilor ilegale din Italia produce venituri de 18,5 de miliarde de euro prin cele aproape 10.000 de agenții online neautorizate!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează