INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Pedepsit! Acuzat de fosta iubită de multiple agresiuni, Antony a fost exclus de Manchester United pe termen nelimitat

Antony a fost exclus de Manchester United pe termen nelimitat. Foto: Imago Images
Antony a fost exclus de Manchester United pe termen nelimitat. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 10 septembrie 2023 17:00 / Actualizat duminica, 10 septembrie 2023 19:33

Suspendat de la naționala Braziliei, Antony (23 de ani) a primit interzis și de la Manchester United să revină la club în perioada cât este anchetat pentru violență domestică.

Antony, 23 de ani, cumpărat cu 95 de milioane de euro de la Ajax, ar putea ajunge în situația lui Mason Greenwood, suspendat pe termen nelimitat în ianuarie 2022 la Manchester United înainte de a fi îndepărtat definitiv din echipă!

Marius Șumudică a vrut să transfere de la FCSB! De ce Gigi Becali nu a fost de acord cu oferta turcilor
GAZIANTEP
Marius Șumudică a vrut să transfere de la FCSB! De ce Gigi Becali nu a fost de acord cu oferta turcilor

Antony a fost exclus de Manchester United pe termen nelimitat

Brazilianul, anchetat de poliția din Sao Paulo și din Manchester, a fost acuzat de multiple agresiuni de către fosta sa iubită, Gabriela Cavallin, 22 de ani, care a cerut clubului englez excluderea sa imediată. „Nu-l mai lăsați să intre pe teren, e dezamăgitor că poate juca în timp ce e investigat. Eu sunt distrusă, cum își poate el duce normal viața mai departe?”.

United a reacționat. Atacantul, exclus și de la naționala auriverde, nu se va mai întoarce la Manchester după pauza pentru meciurile internaționale, chiar dacă nu a fost încă arestat. Perioada în care el va rămâne în afara „Red Devils" nu a fost deocamdată definită. Pe termen nelimitat.

Reacția clubului Manchester United după excluderea lui Antony: „Știm ce impact au aceste acuzații”

„Jucătorii care nu au evoluat la echipele naționale vor reveni luni la antrenamente. Totuși, s-a ajuns la o înțelegere cu Antony ca el să-și amâne deocamdată întoarcerea pentru a rezolva situația”, a comunicat United.

„Clubul nostru a condamnat întotdeauna actele de violență și abuz. Știm ce impact au aceste acuzații asupra celor care au supraviețuit abuzurilor”.

Antony: „Voi coopera cu poliția”

Și Antony a confirmat. Într-un interviu pentru televiziunea braziliană, el a declarat: „Voi sta o vreme departe de Manchester. A fost o decizie reciprocă pentru a evita orice ar putea afecta concentrarea colegilor mei și ar putea declanșa controverse inutile pentru club”.

Întrebat de cazul său, a repetat că „sunt nevinovat de tot ce am fost acuzat. Voi coopera cu poliția pentru ca adevărul să iasă la lumină. Aștept cu nerăbdare să revin pe teren cât de curând posibil”.

Citește și:

Accidentare de ultimă oră la națională » Nu va juca în primul meci din preliminarii

Ce l-a enervat pe Adrian Ilie la meciul România - Israel: „Nu e posibil așa ceva!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează