INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO

Antrenorul lui Lazio atacă Serie A, UEFA, FIFA și propriii conducători: „Ăsta e fotbalul azi: ia banii și fugi!”

Maurizio Sarri (64 de ani), antrenorul lui Lazio
Maurizio Sarri (64 de ani), antrenorul lui Lazio

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 17:10 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 17:17

În pericol după a patra înfrângere a lui Lazio Roma în acest start de sezon, 0-2 cu AC Milan, Maurizio Sarri protestează împotriva „calendarului nebun”, dar îi contestă și pe șefii clubului pentru campania de transferuri: „Jucătorii pe care i-am cerut eu n-au venit. Am pornit de la A și am ales între X și Y”.

Locul 2 în sezonul trecut, Lazio e într-o situație critică în acest început de campionat. Maurizio Sarri pare să nu mai găsească soluții, echipa e în derivă, în continuă cădere.

Gigi Becali nu-l iartă: „Mi-a scos 20-30 de milioane de euro din buzunar”
FCSB
Gigi Becali nu-l iartă: „Mi-a scos 20-30 de milioane de euro din buzunar”

Maurizio Sarri și Lazio, locul 14, la 11 puncte de liderul Inter

După șapte etape, biancocelestii au patru înfrângeri. Două eșecuri chiar în primele runde, 1-2 cu Lecce și 0-1 cu Genoa, cedând și în două deplasări importante, 1-3 cu Juventus și 0-2 cu Milan, sâmbătă.

Au ajuns pe poziția a 14-a, cu numai șapte puncte, 11 mai puține față de Inter și AC Milan, echipele din fruntea clasamentului.

Maurizio Sarri: „Trimit jucătorii la măcelărie"

Nu doar Paulo Sousa riscă să fie primul antrenor demis din actualul sezon de Serie A, Salernitana fiind în zona retrogradării, ci și Maurizio Sarri. 

Care, pe lângă lipsa de rezultate, a avut o reacție furibundă la sfârșitul partidei de pe San Siro. Nu doar împotriva autorităților fotbalului italian, european și mondial. A contestat și conducătorii propriului club.

În primul rând, Sarri era nemulțumit de calendar. „Sunt îngrozitor de enervat de liga noastră, de UEFA și FIFA, sunt furios pe toți din această bandă din cauza acestui program nebun. Ei trimit jucătorii la măcelărie fără ca nimeni să intervină. Sincer, nu am auzit nicio declarație făcută de Asociația Fotbaliștilor. Din nefericire, ăsta e fotbalul azi: ia banii și fugi!", a protestat la postul de televiziune DAZN tehnicianul în vârstă de 64 de ani, din 2021 pe Olimpico.

Maurizio Sarri: „Lazio nu e o echipă mare, noi o luăm mai încet"

Sarri i-a acuzat și pe șefii lazialilor pentru o campanie slabă de transferuri. „Nu suntem o echipă mare, nu ne putem considera printre granzi și n-am fost nici sezonul trecut. Nu avem un motor care să-i permită unui jucător să alerge cu 35 km/h, noi o luăm mai încet", a spus antrenorul.

S-a aprins și mai tare: „Dacă am controlat eu mercato? Jucătorii pe care i-am cerut eu n-au venit, dar acest lucru se întâmplă cu 95 la sută din cazuri pentru un antrenor. Am pornit de la A și, la sfârșit, a trebuit să aleg dintre X și Y". 

Citește și: 

VIDEO Weekendul autogolurilor! Neluț Roșu a declanșat sarabanda » Opt jucători au marcat în proprie poartă în Europa

După Clermont - PSG 0-0, Mbappe și coechipierii s-au urcat imediat într-un elicopter privat » Evenimentul la care au participat i-a șocat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează