INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Nebunie în Italia! Transferul care a bătut recordul lui Cristiano Ronaldo în 24 de ore: „Am rămas fără cifre și litere”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iulie 2022 14:02 / Actualizat sambata, 23 iulie 2022 14:40

Transferul lui Paulo Dybala a creat un entuziasm uriaș în rândul fanilor lui AS Roma, care au stat la coadă pentru a pune mână pe un tricou cu numele argentinianului.

Până să își facă simțită prezența în jocul echipei lui Jose Mourinho, Dybala a adus un bonus important în conturile clubului.

Dybala a bătut recordul lui Cristiano Ronaldo

Joi, în ziua în care au fost puse la vânzare tricourile cu numărul 21 și cu numele lui Dybala, fanii Romei au luat cu asalt magazinele clubului pentru a putea cumpăra unul.

La finalul zile, conducătorii lui AS Roma și-au făcut calculele și au văzut că au dat lovitura. Dybala a doborât recordul de tricouri vândute în Italia, într-o zi, stabilit de Cristiano Ronaldo, în prima zi la Juventus.

„Nu ne-am oprit nicio clipă. Nu am făcut decât să împrimăm tricouri cu Dybala. Am rămas fără cifre și litere. S-au făcut chiar și liste pentru următoare zi”, a spus reprezentatul unuia dintre magazinele clubului, citat de Corriere dello Sport.

520.000de tricouri a vândut Ronaldo în 2018, în prima zi la Juventus

Dybala, idolul fanilor

Fără să debuteze încă, Dybala s-a transformat în idolul fanilor. Iar pe străzile din Roma a apărut deja un desen uriaș cu starul argentinian și cu mesajul „San Paulo la Joya” (n.r- Sfântul Paulo Bijuteria)

130 de euroe prețul unui tricou cu numele lui Dybala

Dybala, 3 ani la Roma

Plecat liber de contract de la Juventus, Dybala a semnat pe 3 ani cu Roma, deși mai era dorit și de Inter.

După discuții telefonice, în care i-a explicat planurile și proiectul de la Roma, Mourinho a reușit să-l convingă pe Paulo să aleagă echipa din capitala Italiei, câștigătoarea Conference League din sezonul trecut.

Dybala își continuă astfel aventura în Italia, după sosirea la Palermo în 2012, de la Instituto AC (Argentina). În 2015, Juventus îl transfera în schimbul a 41 de milioane de euro.

În șapte sezoane la Juventus a adunat 293 de meciuri, în care a marcat 115 goluri și a oferit 48 de pase decisive, cucerind 5 titluri, 4 Cupe și 3 Supercupe ale Italiei.

35 de milioane de euroeste cota lui Dybala, potrivit transfermarkt.com

VIDEO Dybala, la primul antrenament la AS Roma

Citește și: 

Hazard, mai motivat ca niciodată înaintea primului El Clasico din carieră: „Vreau să demonstrez că Real Madrid poate câștiga și cu mine în teren”

Barcelona l-a enervat pe Tuchel: „I-am spus și lui: nu-l las să plece!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
rumunek
rumunek  •  24 Iulie 2022, 15:27
Postat de cynick pe 23 Iulie 2022, 18:19

Tricourile NB sunt de 10 ori mai frumoase ca alea Nike. Cum a aratat Liverpool in tricourile NB, si cum arata acum cu carpele alea Nike pe ei?

Arată bine, și cele ale Romei, plus toată linia de produse pentru suporteri. Doar un pic mai rău ca Joma ;)

marcel1974
marcel1974  •  23 Iulie 2022, 20:25

Mihai ***Stoica ,o fii vazut, sau auzit ,de clubul asta? Astia sant profesionistii ,nu subinginerii cu aere, de cutie de carton.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cynick
cynick  •  23 Iulie 2022, 18:19
Postat de rumunek pe 23 Iulie 2022, 14:39

Dacă nu au gheretele din Obor și Moghioroș, iar Turcia e mai departe, cumpără tricouri de la magazinele clubului și finanțează indirect echipa. Ăștia de prin Roma nu se plâng de prețul tricoului original și e NB nu Nike. Așa se fac bani în fotbalul civilizat, nu mare, că e totuși Italia nu UK. La noi, suporterii adevărați nici bilete la meci nu cumpără, că ei cântă și au coregrafii. Atunci devenim dependenți de Gigei, Vasili, Neluți, administratori judiciari, primari și pseudo-infractori de peluză. Jucăm prin Georgia, Albania, Armenia sau Andorra, începem sezonul în iulie pe 40 de grade la umbră și ne numim profesioniști. Toate se leagă, nu e doar un om vinovat, atât putem pe aici prin zonă.

Tricourile NB sunt de 10 ori mai frumoase ca alea Nike. Cum a aratat Liverpool in tricourile NB, si cum arata acum cu carpele alea Nike pe ei?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează