INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID - REAL MADRID

ATLETICO MADRID - REAL MADRID // Zinedine Zidane construiește o nouă FORTĂREAȚĂ » Ce s-a întâmplat la ultimele două meciuri ale madrilenilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 septembrie 2019 17:29

Real Madrid se află într-un plin proces de reconstrucție după ani glorioși, în care madrilenii și-au adjudecat patru Ligi în decurs de cinci sezoane. Zinedine Zidane, arhitectul marii echipe din ultimii ani, încearcă acum să creeze o nouă mașinărie de fotbal. 

Iar ultimele două meciuri sunt semne extrem de îmbucurătoare pentru fanii madrilenilor, care tânjesc atât de mult după câștigarea unui nou campionat în La Liga.  

În partidele cu Sevilla, 1-0, și Osasuna, 2-0, adversarele Realului n-au reușit să șuteze nici măcar o dată pe spațiul porții, performanță pe care madrilenii n-o mai izbutiseră din sezonul 2009-2010.  

Într-un articol publicat astăzi, jurnaliștii de la Marca au remacat aportul deosebit pe care mijlocașul Federico Valverde (21 de ani) și fundașul Eder Militao (21 de ani) l-au avut în compactizarea compartimentului defensiv al Realului, care a funcționat ireproșabil în ultimele două partide din La Liga.

Pentru Real, urmează derby-ul cu Atletico Madrid de sâmbătă. Partida se joacă de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport și TV Telekom Sport.

PUBLICITATE » VIDEO GHID COMPLET EXPLICĂM UN NOU TIP DE PARIU: CUM SĂ PARIEZI ÎMPOTRIVA ALTOR JUCĂTORI

Vezi și: 

Real l-a găsit pe noul Ronaldo: Rodrygo » Puștiul de 18 ani a marcat la debut la 95 de secunde după ce a intrat pe teren!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează