INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Președintele lui Napoli, derapaj verbal despre Supercupa Italiei: „Cine vrea să joace în Arabia Saudită este handicapat!”

Aurelio De Laurentiis, președinte Napoli, foto: Guliver/gettyimages
Aurelio De Laurentiis, președinte Napoli, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 10 octombrie 2023 16:50 / Actualizat marti, 10 octombrie 2023 17:52

Aurelio De Laurentiis (74 de ani) critică decizia Ligii italiene de a programa competiția de la sfârșitul lunii ianuarie la Jedah: „Ce rost are să urcăm 120 de jucători în patru avioane? De ce să n-o organizăm la Roma, să mergem în Arabia Saudită doar pentru câteva milioane în plus?”.

Până să se decidă dacă îl demite pe antrenorul Rudi Garcia, președintele lui Napoli a pus tunurile pe liga italiană. Aurelio De Laurentiis s-a revoltat după decizia luată de a schimba formatul Supercupei Italiei și a disputa competiția în Arabia Saudită. Într-o discuție cu ziarul La Repubblica, ADL amenință cu boicotul și a avut un derapaj la adresa organizatorilor!

E marele lui vis » De Laurentiis speră să-l convingă să o preia pe Napoli
NAPOLI
E marele lui vis » De Laurentiis speră să-l convingă să o preia pe Napoli

De Laurentiis dorește Supercupa la Roma!

„Ați văzut ce se întâmplă în Israel? Ați putea să vă imaginați că apare un blocaj aerian în acele teritorii unde se poartă războiul? Băieți, voi vă dați seama că punem în pericol patru avioane cu 120 de jucători, care valorează cât valorează? Sunteți handicapați! 

Toată povestea asta pentru a câștiga puține milioane în plus? Să organizăm Supercupa pe Olimpico, de ce trebuie să mergem la Jedah ca să provocăm un scandal? Nu înseamnă că boicotez competiția, ci doar mi-am exprimat gândurile!", a comentat proprietarul campioanei Italiei.

Se știu deja semifinalele Supercupei Italiei

Dacă până la urmă Napoli va decide să se retragă, va fi înlocuită de Milan, anunță Corriere dello Sport. A 36-a ediție a Supercupei se va juca într-un sistem Final 4, după modelul spaniol. 

Pe lângă campioană și câștigătoarea Cupei vor fi admise echipa de pe locul al doilea în campionatul trecut și învinsa din finala Cupei. Se știe cum se vor juca semifinalele competiției; Napoli - Fiorentina și Inter - Lazio, pe 21/22 ianuarie. Iar meciul pentru trofeu va avea loc pe 25 ianuarie.

Țările arabe trebuie să se pună în regulă cu respectul pentru femei și pentru muncă. Când cineva vorbește despre sport, ar trebui să împace bunăstarea și sănătatea. Și dacă toate aceste lucruri nu există trebuie să fiu îngrijorat.

- Aurelio De laurentiis, președintele lui Napoli

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Carlos Tevez, fostul mare atacant argentinian, se ocupă și de educația jucătorilor săi » Ce îi obligă să facă zilnic antrenorul de 39 de ani

„Bombă”! UEFA a răsturnat propria decizie din septembrie în cazul Rusiei

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (3)
mijoka
mijoka  •  10 Octombrie 2023, 19:05

Deci din punctul vostru de vedere faptul ca a zis omul a zis adevărul gol goluț, voi considerați ca e un derapaj?

cosmo
cosmo  •  10 Octombrie 2023, 19:01

Nu e niciun derapaj, omul are dreptate

observer
observer  •  10 Octombrie 2023, 18:22

Care e derapajul!?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează