INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Avionul cu care un internațional român trebuia să zboare aseară a fost lovit de fulger!

Andre Rațiu, în duel cu Alex Baena, a avut viață grea cu Villarreal / Foto: Imago
Andre Rațiu, în duel cu Alex Baena, a avut viață grea cu Villarreal / Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 29 aprilie 2024 17:53 / Actualizat luni, 29 aprilie 2024 19:28

Andrei Rațiu (25 de ani), integralist după aproape 6 luni la Rayo Vallecano în meciul pierdut (0-3) cu Villarreal, a avut parte de o duminică îngrozitoare. Revenirea la Madrid nu s-a mai făcut însă pe calea aerului din cauza defectării avionului. Fundașul român și colegii săi s-au întors noaptea cu autocarul, cale de 400 de kilometri.

Revenit ca titular după aproape o lună și păstrat în teren 90 de minute după aproape o jumătate de an, Andrei Rațiu a fost duminică seară printre cei mai slabi jucători de pe teren, în eșecul (0-3) din deplasarea cu Villarreal. Fundașul dreapta, care a primit doar linie în cotidianul Marca (foarte prost), alături de alți patru colegi de la Rayo, a avut parte de peripeții și în afara terenului.

„Tricolorul", aflat la a cincea prezență în LaLiga în primul „11" al echipei pregătite de Inigo Perez și a noua în total în toate competițiile, s-a întors la Madrid după o lungă călătorie. Andrei Rațiu a ajuns abia spre dimineață cu multe ore de întârziere față de programul fixat la plecarea din capitala Spaniei. Și nu pe calea aerului, ci cu autocarul!

Un fost mare fotbalist îl atacă dur pe Salah: „A fost un prost și l-a ofensat pe Klopp!”
PREMIER LEAGUE
Un fost mare fotbalist îl atacă dur pe Salah: „A fost un prost și l-a ofensat pe Klopp!”

Au găsit cu greu un șofer disponibil!

Internaționalul cu 16 selecții și un gol a rămas blocat pe Estadio de la Cerámica, pentru că aeronava ce trebuia să preia delegația lui Rayo Vallecano a avut parte de un accident în zborul spre Villarreal. Avionul a fost lovit de un fulger și s-a defectat, astfel că a devenit inutilizabil pentru o viitoare călătorie.

Singura alternativă de întoarcere la Madrid era drumul cu autocarul. Nu neapărat distanța de 400 de kilometri i-a speriat pe jucători, ci faptul că nu găseau șofer disponibil, așa cum dezvăluie cotidianul AS. După îndelungi căutări, a fost angajat unul și lotul lui Rayo s-a îmbarcat pentru periplul terestru spre Madrid.

A mai pățit-o și acum o lună, la Vigo!

Nu este pentru prima dată în care o situație similară i se întâmplă lui Rayo Vallecano. La Vigo, la sfârșitul lunii martie, când a fost programat meciul cu Celta, după cum a dezvăluit passionporelrayo.com, un alt fulger a afectat și el destul de serios aeronava. Cu acea ocazie însă, Rațiu și colegii săi au fost nevoiți să înnopteze în orașul galician și să-și continue traseul a doua zi.

Atunci măcar „alb-roșiii" au scos un rezultat pozitiv, 0-0, spre deosebire de acum, când au cedat la scor de forfait. Rayo are opt puncte deasupra primului loc care duce în Segunda Division, ocupat de Cadiz, cu cinci etape rămase de disputat din actualul sezon.

900de minute a adunat Andrei Rațiu în 14 meciuri disputate pentry Rayo Vallecano în acest sezon, reușind un gol în Cupe Regelui, la 6-0 cu Atletico de Lugones

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Echipele care vin să joace pe stadionul nou-promovatei trebuie să traverseze strada pentru a ajunge de la vestiare la teren!
CURIOS
Echipele care vin să joace pe stadionul nou-promovatei trebuie să traverseze strada pentru a ajunge de la vestiare la teren!
Cel mai vechi președinte de club din lume, cu 2.586 de trofee în 42 de ani, a fost detronat! I-a luat locul fostul antrenor al lui Chiricheș
NUMIRE
Cel mai vechi președinte de club din lume, cu 2.586 de trofee în 42 de ani, a fost detronat! I-a luat locul fostul antrenor al lui Chiricheș

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (1)
tristan
tristan  •  29 Aprilie 2024, 23:51

Cred că nu există avion care de a lungul exploatării sale ,sa zicem 10-15 ani sa nu fie lovit măcar odată de fulger.Cat timp nu lovește vreun motor ,nu sunt alte probleme Și dacă ești Intr o mașină și te lovește fulgerul nu pățești nimic dacă nu ai mana in contact direct cu metalul caroseriei Cine știe un pic de fizica știe de ce

Vezi toate comentariile (1)
Comentează