INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Presa din Spania anunță un posibil șoc în vară: „Bale nu ar spune nu unui transfer la Barcelona sau Atletico”

Gareth Bale/ foto: Imago Images
Gareth Bale/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2022 16:26 / Actualizat luni, 18 aprilie 2022 16:39

Gareth Bale (32 de ani), atacantul lui Real Madrid, își termină contractul cu „albii” în vară și nu a primit nicio propunere de prelungire a actualei înțelegeri.

Spaniolii de la El Chiringuito anunță că Bale vrea să se retragă în vară, dacă naționala Țării Galilor nu se va califica la Campionatul Mondial din acest an. În caz cazul în care naționala galeză va fi prezentă în Qatar, atacantul ar putea continua să joace în La Liga și nu ar refuza Barcelona sau la Atletico Madrid.

Mircea Lucescu răspunde atacurilor din Ucraina: „Tot ce am făcut a fost să ajut naționala să se califice la Mondial”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Mircea Lucescu răspunde atacurilor din Ucraina: „Tot ce am făcut a fost să ajut naționala să se califice la Mondial”

Bale ar vrea să rămână în La Liga

Jurnaliștii iberici anunță că Bale s-a îndrăgostit de clima Spaniei și din acest motiv și-ar dori să-și continue aventura în La Liga. Cum Real Madrid nu i-a propus prelungirea, galezul ar putea ajunge la o altă echipă de top și nu ar spune nu unei propuneri din partea Barcelonei sau a lui Atletico, marile rivale ale echipei de pe „Santiago Bernabeu”.

Acest lucru ar fi posibil dacă Țara Galilor se va califica la Mondialul din Qatar, desfășurat între 21 noiembrie și 18 decembrie 2022. Britanicii vor juca finala barajului de calificare împotriva câștigătoarei dintre Scoția și Ucraina, în iunie. În semifinale, Țara Galilor a trecut de Austria, scor 2-1, grației unei „duble” a lui Bale.

Gareth Bale, huiduit de fanii lui Real Madrid

Prima apariție pe „Bernabeu” după doi ani nu a fost deloc plăcută pentru Bale, care a fost huiduit copios încă de la primii pași pe teren, în meciul cu Getafe, câștigat de „albi” cu 2-0.

În momentul în care l-a schimbat pe Karim Benzema, fanii au început să-l apostrofeze pe galez. Gestul nu l-a surprins pe Bale, care a zâmbit ironic în momentul în care a auzit reacția madrilenilor. Fani au continuat războiul pe toată durata meciului, galezul fiind fluierat la fiecare atingere.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Un superstar de la Manchester United, implicat într-un accident de circulaţie » Care e starea jucătorului

Benzema, omul care aduce titlul la Real Madrid. Din nou marcator decisiv și medie de un gol pe meci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează