INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MIAMI

Barcelona sau Arabia Saudită? Fabrizio Romano a dezvăluit planul lui Messi: ce va face în perioada următoare

Lionel Messi a decis ce va face în perioada următoare. Foto: Instagram
Lionel Messi a decis ce va face în perioada următoare. Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 12 octombrie 2023 09:42 / Actualizat joi, 12 octombrie 2023 09:43

Lionel Messi (36 de ani) nu-și pune problema unui împrumut la Barcelona sau în Arabia Saudită. În perioada următoare vrea să se concentreze exclusiv asupra echipei de club și a naționalei Argentinei. Cu Inter Miami încheie sezonul pe 22 octombrie, iar până la debutul noii stagiuni, în februarie, va disputa câteva amicale în Asia și va fi implicat în preliminariile CM 2026.

Lionel Messi a ratat cu Inter Miami calificarea în play-off-ul campionatului nord-american și va încheia sezonul în această lună, cu două meciuri contra lui Charlotte. Unul programat pe data de 19, în fapt o restanță, celălalt pe 22 octombrie.

Acum au trecut despăgubirile și în regulament! Cât costă să închiriezi arena din Ghencea: tarifele basic + tarifele premium
CSA STEAUA
Acum au trecut despăgubirile și în regulament! Cât costă să închiriezi arena din Ghencea: tarifele basic + tarifele premium

Fabrizio Romano: „Lionel Messi nu se întoarce la Barcelona”

După care, până-n februarie, când demarează noua stagiune, urmează o perioadă fără competiții și au fost fost zvonuri că internaționalul argentinian, 36 de ani, ar putea fi împrumutat la Barcelona sau unui club din Arabia Saudită.

Însă specialistul în transferuri Fabrizio Romano, un jurnalist extrem de bine informat, susține că Lionel nu ia în calcul să evolueze pentru o altă echipă. El ar urma să se concentreze exclusiv asupra lui Inter Miami și a naționalei Argentinei.

Planul lui Lionel Messi: națională, Inter Miami și vacanță o lună

În următoarele două luni, campioana en-titre a lumii va juca în preliminariile Mondialului 2026, cu Paraguay, Peru, Uruguay și Brazilia. Iar formația din Miami are programate câteva amicale în noiembrie, pe continentul asiatic. 

După care, Messi are în plan să-și ia vacanță o lună, înainte de a demara pregătirile pentru noua stagiune din MLS, în ianuarie.

Lionel Messi a refuzat deja o ofertă din Arabia Saudită

La Barcelona și-a propus să se întoarcă într-o bună zi, dar nu acum. Iar în Arabia Saudită n-are nicio ambiție să joace. 

Nici măcar aceea de a evolua din nou împotriva marelui rival Cristiano Ronaldo, activ la Al-Nassr. În vară, el a refuzat o ofertă de 400 de milioane de euro pe an, de la Al-Hilal, care ulterior l-a transferat pe Neymar

Citește și:

Imagini de-a dreptul șocante » Viermii și ciorile au distrus gazonul care va găzdui Belarus - România

Cine transmite Belarus - România la TV și cine sunt comentatorii

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
dinamo100
dinamo100  •  12 Octombrie 2023, 10:08

Messi si-a ales un drum foarte bun pentru retragere: Inter Miami, echipa unde se simte foarte bine si nationala Argentinei, cat mai poate juca. Trebuie sa fie *** sa se duca in Arabia sau sa revina la Barcelona acum.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  12 Octombrie 2023, 10:07

...cine i domne turistul acesta ?...de ce ne intereseaza ce face el in ziua meciului cu Belarus ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează