INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona, atac furibund la adresa lui Real Madrid: „Este o rușine!” » Ce a spus președintele Joan Laporta

Joan Laporta, președintele FC Barcelona // foto: Guliver/gettyimages
Joan Laporta, președintele FC Barcelona // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 02 februarie 2024 12:25 / Actualizat vineri, 02 februarie 2024 13:35

Joan Laporta (61 de ani) a lansat critici dure, în interviul acordat postului Rac 1, acuzându-i grav pe rivalii de la Madrid: „În ultimii 70 de ani, arbitrii au fost conduși de directori sau parteneri ai lui Real Madrid. Munca celor de la Real Madrid TV nu are niciun pic de decență... Nu știu cum își permit asta. Este un exercițiu de cinism!”.

Continuă războiul declarațiilor pe axa Madrid - Barcelona. De data aceasta a simțit nevoia să iasă în media spaniolă cu noi declarații acuzatoare președintele clubului catalan. 

Olăroiu, ofertă din Europa: ce salariu i-a promis formația care vrea să se bată pentru titlu și grupele UCL
TURCIA
Olăroiu, ofertă din Europa: ce salariu i-a promis formația care vrea să se bată pentru titlu și grupele UCL

Joan Laporta a vorbit, vineri, în direct la Rac 1, despre subiectul sensibil al arbitrajelor. Șeful Barcei afirmă că Madridul a cerut prelungirea anchetei în „cazul Negreira" și a profitat de ocazie pentru a atacat dur entitatea prezidată de Florentino Pérez. 

Real Madrid nu se comportă bine cu ceea ce se întâmplă în cazul Negreira. Face un exercițiu de cinism, care nu este acceptabil. Există o campanie orchestrată împotriva noastră. Din moment ce anchetatorii nu au găsit nimic timp de un an, pentru că chiar nu am făcut nimic, ei solicită asta, acum".

„Barcelona nu s-a ocupat niciodată să cumpere arbitri!”

Laporta a detaliat problema și a s-a arătat indignat de declarațiile venite dinspre Capitală: „Madridul nu este dispus să vorbească prea mult despre relația cu puterea, care a condus arbitrii, trebuie doar să vă uitați la președinții din ultimii 70 de ani. Cazul Negreira este frapant, dar să trecem la realitate. Noi plătim pentru rapoartele arbitrilor, nu pentru a cumpăra meciuri. 

Pe Negreira nici măcar nu l-am cunoscut personal. Cei care spun că noi cumpărăm arbitri ar trebui să meargă la mărturiile depuse de peste 20 de arbitri, ce au recunoscut că nu au avut capacitatea de a face acest lucru. 

Eu încă mai am încredere în justiție și sunt sigur că Barcelona va fi achitată. Pentru că nu s-a ocupat niciodată să cumpere arbitri!".

Laporta nu i-a cruțat nici pe realizatorii și jurnaliștii de la postul de televiziune al liderului actual din LaLiga: „Munca celor de la RealMadrid TV e o rușine, dac-ar avea un pic de decență... Nu știu cum își permit asta".

În ultimii 70 de ani, arbitrii au fost conduși de directori sau parteneri ai Madridului. Real nu poate vorbi prea mult despre puterea care i-a guvernat pe arbitri. Uitați-vă cine au fost aceștia timp de 70 de ani: fie directori, fie parteneri ai Madridului!

Joan Laporta, președintele Barcelonei

Xavi? Dacă nu ar fi fost pe bancă, l-aș fi destituit deja pe antrenor. Nu o merită și, prin urmare, nu-l voi demite. Acceptăm și respectăm decizia sa, avem o structură sportivă pregătită pentru orice urgență
Joan Laporta, președinte Barcelona

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Al treilea transfer din 2024 în fotbalul mondial! Cine întrece mutarea lui Radu Drăgușin la Tottenham
MERCATO
Al treilea transfer din 2024 în fotbalul mondial! Cine întrece mutarea lui Radu Drăgușin la Tottenham
A opta oară când i se întâmplă în Spania! Ce a pățit brazilianul Vinicius Junior în meciul restanță cu Getafe
SPANIA
A opta oară când i se întâmplă în Spania! Ce a pățit brazilianul Vinicius Junior în meciul restanță cu Getafe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mafa
mafa  •  02 Februarie 2024, 18:02

Daca esti atat de curat de ce ataci ??!!!.

Irpic
Irpic  •  02 Februarie 2024, 16:17

Că deobicei Hoțul strigă hoțul și au saracii ficatul mărit de oftică pt că una e să câștigi la liga și alta e să câștigi Liga Campionilor de 14 ori,oftica e mare de tot...

elgabri
elgabri  •  02 Februarie 2024, 14:25

Hotii striga hotii !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează