Articol de GSP - Publicat sambata, 14 august 2021 13:59 / Actualizat sambata, 14 august 2021 14:56

Barcelona debutează duminică în noul sezon din La Liga, contra lui Real Sociedad (ora 21:00), iar antrenorul Ronald Koeman a primit o vestă bună.

Cu doar o zi înainte de primul meci, clubul catalan a reușit să înregistreze contractele lui Memphis Depay și Eric Garcia, astfel că cei doi nou-veniți vor putea juca duminică.

Barcelona i-a înregistrat pe Depay și Garcia

Clubul catalan a emis un comunicat prin care anunță că atacantul olandez de 27 de ani și fundașul spaniol de 20 de ani au fost înregistrați.

Mutarea a putut fi realizată datorită lui Gerard Pique. Fundașul a acceptat o reducere a contractului, astfel că Barcelona, club care a probleme financiare, i-a putut înregistrat pe cei doi fotbaliști.

„Barcelona i-a putut legitima pe Memphis Depay, Eric Garcia și Ray Manaj la Liga Profesionistă de Fotbal. Asta a fost posibil datorită acordului cu Gerard Pique. Al doilea căpitan al Barcelonei și-a redus semnificativ salariul”, se arată în comunicatul clubului.

Urmează Jordi Alba și Sergio Busquets

Sergio Busquets, căpitanul echipei, și Jordi Alba sunt gata să își reducă și ei salariile, urmând să poarte negocieri cu cei din conducerea clubului.

„Clubul continuă să lucreze cu doi dintre căpitani, Sergio Busquets și Jordi Alba, pentru a ajunge la un salariu potrivit situație clubului. Trebuie să precizăm că jucătorii au arătat că sunt dispuși la un nou acord”, anunță Barcelona.

Știm foarte bine situația economică din club și că echipa are nevoie de ajutor. Trebuie să apreciem atitudinea lui Pique, Sergi Roberto, Alba și Busquets. Toți care sunt de mulți ani la club vor să ajute. 

Aștept multe de la Depay. Îl cunosc bine, după doi ani la echipa națională, unde el a fost fantastic. Este rapid și eficient
 – Ronald Koeman, antrenor Barcelona

Dintre cele patru transferuri făcute în vară, Barcelona a înregistrat trei: Depay, Garcia și Emerson. Al patrulea, Kun Aguero, este accidentat, iar contractul său încă nu a fost înregistrat.

VIDEO Cele mai tari goluri marcate de Barcelona în meciurile amicale din această vară

Citește și: 

Real Madrid pregătește 120 de milioane pentru Mbappé!

12 jucători, petrecere nocturnă și sex pe stadion!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”