INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Alarmă, Barcelona! Are doar 12 jucători înscriși pentru noul campionat » Noua „pârghie” de 60 de milioane nu a fost acceptată încă

Barcelona are doar 12 jucători înscriși pentru noul campionat. Foto: Getty Images
Barcelona are doar 12 jucători înscriși pentru noul campionat. Foto: Getty Images

Articol de - Publicat joi, 03 august 2023 15:04 / Actualizat joi, 03 august 2023 15:58

Cu doar zece zile înaintea primului meci de campionat, Barcelona nu a înscris încă toți fotbaliștii blaugrana. Antrenorul Xavi poate avea numai 12 pe hârtie momentan. Ultima investiție, de 60 de milioane, e în așteptare.

Problemele nu se mai opresc pentru Barcelona. Alt blocaj financiar, alte discuții în jurul unor „pârghii” cu ajutorul cărora președintele Joan Laporta încearcă să salveze echipa, să o mențină pe linia de plutire.

Transfer din Serie C la Rapid! S-a întors din Italia după 8 ani și jumătate: „Am semnat cu cea mai iubită echipă din România”
RAPID
Transfer din Serie C la Rapid! S-a întors din Italia după 8 ani și jumătate: „Am semnat cu cea mai iubită echipă din România”

Barcelona are acum 12 jucători, plus Ousmane Dembele. Care pleacă în această săptămână

Pe 13 august, peste zece zile, catalanii vor debuta în noul campionat, în deplasare, cu Getafe, dar Xavi nu e sigur nici acum ce jucători va avea la dispoziție. Pentru că noua „pârghie” financiară nu a fost încă acceptată.

Potrivit Marca, împrumutul obținut de Laporta de la o companie germană, de 60 de milioane de euro, e încă în așteptare și, momentan, Barcelona are doar 13 jucători înregistrați: 

  1. Marc-Andre ter Stegen 
  2. Jules Kounde 
  3. Eric Garcia 
  4. Andreas Christensen 
  5. Pedri 
  6. Gavi 
  7. Franck Kessie 
  8. Frenkie de Jong 
  9. Ferran Torres 
  10. Ansu Fati 
  11. Robert Lewandowski 
  12. Raphinha 
  13. Ousmane Dembele

O formație întreagă a Barcelonei trebuie înscrisă: 11 jucători

Cum Dembele va fi vândut în această săptămână la PSG, după ce campioana Franței a activat clauza de 50 de milioane, rămân 12! 11 titulari și o rezervă!

Clubul blaugrana speră ca acea sumă, 60 de milioane, să fie acceptată, pentru a putea înregistra încă 11 jucători. Opt transferați în această vară sau având contracte prelungite, Gundogan, Romeu, Inigo Martinez, Sergi Roberto, Araujo, Balde, Marcos Alonso și Inaki Pena, plus trei întorși după împrumut, Abde, Lenglet și Dest. Aceștia din urmă sunt gata de alt transfer, deși de-abia au revenit.

Președintele Joan Laporta se implică pentru a salva Barcelona

Laporta negociază intens pentru a rezolva toate problemele financiare și a-i oferi antrenorului posibilitatea de a alege echipa dintr-un lot complet. O situație delicată, care se tot repetă pe Camp Nou în ultimii ani. 

Citește și:

Reghecampf, impresionat de o echipă din SuperLiga

PATRU oferte pe numele lui Alibec! Șanse mari să plece în această vară

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (1)
demolarii
demolarii  •  03 August 2023, 16:36

Barcelona așteaptă împrumutul de 60 de milioane, programat, dar încasare a 50 de milioane din transferul,neprevazut,a lui Dembele, economia cu salarul acestuia nu poate acoperi cât acoperea împrumutul. Prostie ori naivitate a celui care a scris articolul, și a redactorilor care i-au dat acceptul. Probabil , conducerea Barcelonei a văzut o oportunitate în transferul lui Dembele, acesta anulând împrumutul și evident dobânda ce urma sa fie plătită. Uni mai utilizează și creierul nu doar se duc după fenta.....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează