INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

O vedetă a Barcelonei, pe picior de plecare » Superstarul se teme că va pierde prim-planul după noile achiziții ale catalanilor

Memphis Depay și Philippe Coutinho // Foto: Imago
Memphis Depay și Philippe Coutinho // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 februarie 2022 18:37 / Actualizat vineri, 11 februarie 2022 19:15

Memphis Depay (27 de ani) s-ar putea despărți de FC Barcelona la finalul sezonului. Olandezul se teme că-și va pierde locul în primul 11 în fața noilor achiziții ale catalanilor.

Cotidianul spaniol Sport anunță că Memphis Depay ar putea da curs unei oferte din Serie A la finalul sezonului. Până atunci, olandezul transferat de Barcelona la începutul sezonului din postura de jucător liber de contract, la insistența fostului antrenor, Ronald Koeman, vrea să vadă care este rolul său la echipă după transferurile de marcă făcute de Barcelona în această iarnă.

Stoican și Mureșan continuă la Dinamo » Mesajul antrenorului înainte de meciul cu UTA
DINAMO
Stoican și Mureșan continuă la Dinamo » Mesajul antrenorului înainte de meciul cu UTA

Memphis Depay ar putea ajunge în Serie A

Conform sursei citate, mai multe echipe din Serie A și-au manifestat interesul pentru Memphis în ianuarie, dar a decis să continue, urmând să ia o decizie la finalul sezonului. După un început bun, Depay a înregistrat o scădere de formă, iar plecarea lui Ronald Koeman și întăririle primite de Xavi în compartimentul ofensiv ar putea face ca olandezul să-și piardă locul în primul „11”.

8 goluriși 2 pase decisive în 23 de meciuri a reușit Depay pentru Barcelona în acest sezon

Memphis vrea ca până în vară să vadă care este noul său rol la Barcelona. Sosirea lui Adama, Aubameyang și Ferran Torres l-ar putea scotea din prim-plan. Mai mult, Dembele a rămas în cele din urmă pe Camp Nou, iar Ansu Fati ar putea reveni până la finalul sezonului.

În vară, olandezul a refuzat oferte mai avantajoase din punct de vedere financiar pentru a-și îndeplini visul de a îmbrăca tricoul „blaugrana”. Totuși, Memphis consideră că are multe de oferit și nu este dispus să accepte statutul de rezervă. Olandezul mai are contract cu Barcelona până în vara lui 2023.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Denis Alibec, genial după primul gol la noua echipă: „Am căutat-o pe Atromitos pe internet” » Le-a pus gând rău lui Răzvan Lucescu și Alex Mitriță

Vești bune pentru Real Madrid » Benzema a revenit la antrenamente și e apt pentru duelul cu PSG din Liga Campionilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează