INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

AS dezvăluie: Barcelona și Real Madrid, în „război” pentru noua perlă a fotbalului spaniol

Fabio Blanco (în roșu) // foto: as.com
Fabio Blanco (în roșu) // foto: as.com

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 martie 2021 15:46 / Actualizat sambata, 27 martie 2021 16:17

Fabio Blanco (17 ani), mijlocaș de bandă la Valencia, este privit drept unul dintre marile talente ale Spaniei, iar granzii Barcelona și Real Madrid se luptă pentru semnătura lui.

În iunie, Fabio Blanco rămâne liber de contract. Înțelegerea sa cu Valencia expiră, iar cluburi importante din fotbalul european stau la pândă. Printre acestea, Barcelona și Real Madrid, care au pornit deja „războiul” pentru semnătura tânărului fotbalist, potrivit AS.

Fabio Blanco, dorit de Real Madrid și Barcelona

Fabio Blanco, supranumit „noul Ferran Torres” în Valencia, grație asemănărilor cu actualul fotbalist al lui Manchester City, impresionează la echipele de juniori ale Valenciei, iar antrenorii săi îl văd drept viitorul star al fotbalului spaniol.

Real Madrid și Barcelona nu concep să rateze ocazia de a-l aduce liber de contract pe Fabio și plănuiesc să îl introducă pe acesta în programul primei echipe la finalul sezonului. De cealaltă parte, Valencia încearcă să îl convingă pe tânărul fotbalist să semneze un nou contract, dar oficialii „liliecilor” sunt pesimiști în privința șanselor de reușită.

Real și Barca nu sunt singurele echipe interesate de Blanco. Mijlocașul Valenciei se află pe radarul unor echipe importante din Anglia, precum Manchester City, Chelsea și Manchester United. Avantajul granzilor din Spania este că formațiile din Premier League nu îl pot oferta pe Blanco în acest moment, deoarece acesta nu a devenit încă major.

Pentru Real Madrid, motivația este imensă. „Albii” au avut șansa de a-l aduce pe Pedri Gonzalez în 2018, dar nu l-au păstrat după ce l-au avut în probe, iar acesta a ajuns în cele din urmă la Barcelona, unde strălucește. 

VIDEO. Cum joacă Fabio Blanco, fotbalistul dorit de Real Madrid și Barcelona

Mai multe știri din La Liga:

Coșmarul lui Ansu Fati nu se mai termină » Ar putea fi operat a treia oară în cinci luni!

David Alaba, între Real Madrid şi FC Barcelona. Ce le-a transmis impresarilor

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close