INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Bate vântul prin apărarea lui Bayern. Au mai „picat” doi!

Bayern, în piuneze / Foto: Imago
Bayern, în piuneze / Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2024 15:19 / Actualizat joi, 25 ianuarie 2024 16:30

Konrad Laimer și Dayot Upamecano s-au accidentat grav în restanța pe care Bayern a câștigat-o miercuri în fața lui Union Berlin (1-0).

Apărătorii lui Bayern pică unul după altul. Miercuri seară, în restanța cu Union Berlin (1-0), campioana Germaniei a rămas fără Konrad Laimer și Dayot Upamecano.

Ce a făcut Adrian Șut când s-a întâlnit prima oară față în față cu Gigi Becali: „Nici nu puteam să vorbesc. Era ciudat, mi-era rușine, tot nu-mi venea să cred”
FCSB
Ce a făcut Adrian Șut când s-a întâlnit prima oară față în față cu Gigi Becali: „Nici nu puteam să vorbesc. Era ciudat, mi-era rușine, tot nu-mi venea să cred”

Primul a căzut Dayot Upamecano, pe care antrenorul Thomas Tuchel a trebuit să-l înlocuiască la pauză. Fundașul central în vârstă de 28 de ani a suferit o ruptură fribrilară la coapsa stângă și va trebui să ia o pauză de cel puțin trei săptămâni.

Bayern a rămas doar cu Matthjis de Ligt în centrul defensivei

„Pentru noi este o adevărată lovitură. Dayot era în cea mai bună formă”, a comentat la conferința de presă tehnicianul bavarezilor, care stă acum într-un singur fundaș central, Matthjis de Ligt, în condițiile în care Kim Min-jae se află la Cupa Asiei, cu naționala Coreei de Sud.

Și n-a fost totul. Astăzi, Tuchel a mai primit o lovitură. Konrad Laimer ieșise și el accidentat, miercuri, în finalul partidei (87). Inițial, medicii au detectat o leziune la gambă. Și se credea că austriacul va lua o pauză de două până la trei săptămâni.

Konrad Laimer stă două luni. Dezastru pe flancul drept

Dar joi, lucrurile au luat o turnură gravă. La un consult amănunțit, i-a fost descoperită și o problemă serioasă la un tendon. Noul verdict: 8 săptămâni de pauză. Astfel că Bayern nu are în acest moment un fundaș dreapta de meserie.

Postul ar mai putea fi acoperit de „închizătorul” Joshua Kimmich, dar e incert după ce s-a lovit la umăr. Sau de fundașii-stânga Raphael Guerreiro și Frans Kratzig. Toate, soluții de conjunctură.

Bouna Sarr a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate și nu va mai juca deloc în 2023 - 2024, Noussair Mazraoui e la Cupa Africii pe Națiuni. Iar Josip Stanisic, în opinia multora cel mai bun dintre toți, a fost împrumutat în vară tocmai liderului de acum, Bayer Leverkusen! 

VIDEO. Thomas Tuchel, pus pe glume la antrenamentul lui Bayern

Mai puteți citi:

Scene incredibile în prim plan cu mama unui superstar de la Manchester City » S-a îmbătat și s-a luat la ceartă cu forțele de ordine: „Duceți-vă dracu'! Sunt un animal când beau!”

Guardiola a făcut primul transfer al iernii » A semnat până în 2028 cu Manchester City

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează