INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Ținta este un campion mondial! Bayern Munchen vrea să transfere un super jucător din Premier League

Bayern Munchen vrea să-l transfere pe Julian Alvarez. Foto: Imago Images
Bayern Munchen vrea să-l transfere pe Julian Alvarez. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 24 mai 2023 10:59 / Actualizat miercuri, 24 mai 2023 11:21

Julian Alvarez (23 de ani), atacantul lui Manchester City, este primul pe lista de achiziții a lui Bayern, conform Bild și Sky Germania. Munchenezii vor să profite de relația bună pe care o au cu Pep Guardiola și să-l obțină mai ușor pe campionul mondial din 2022. Kolo Muani (24) rămâne de asemenea o opțiune.

Bayern a resimțit din plin plecarea golgheterului Robert Lewandowski la Barcelona. În pericol să rateze și titlul, după Cupa Germaniei și Liga Campionilor, bavarezii sunt decisi să rezolve problema vârfului de atac cât mai repede posibil

Iar potrivit tabloidului Bild și postului de televiziune Sky Germania, ținta lor numărul 1 este Julian Alvarez, campion mondial en titre, cu Argentina, și proaspăt campion al Angliei, în tricoul lui Manchester City.

Joonas Tamm e așteptat la un club de tradiție din Superliga » Două condiții esențiale
FCSB
Joonas Tamm e așteptat la un club de tradiție din Superliga » Două condiții esențiale

Julian Alvarez, backup-ul lui Erling Haaland la Manchester City

Alvarez nu e chiar fericit la Manchester City. Deși a impresionat la CM 2022, în ochii lui Pep Guardiola nu este decât un backup pentru Erling Haaland. Chiar și așa, atacantul argentinian în vârstă de 23 de ani a înscris 9 goluri pentru „cetățeni” în 29 de meciuri de Premier League. 

Adică un gol la fiecare 148 de minute. Cifre care, pe lângă faptul că poate juca pe mai multe poziții (al doilea vârf, extremă dreapta), au atras atenția lui Bayern asupra potențialului său.

Deși Alvarez are contract cu campioana Angliei până-n 2028, nemții mizează pe relația bună pe care o au cu Pep din perioada 2013-2016, când acesta i-a pregătit pe Tomas Muller & comp. Așa au reușit să-i aducă pe Leroy Sane, în 2020, și pe Joao Cancelo, sub formă de împrumut, în această iarnă.

Randal Kolo Muani, dorit de Bayern. Problema e prețul mare

Munchenezii n-au renunțat nici la ideea de a-l aduce pe Randal Kolo Muani. Probema este însă suma foarte mare pe care o solicită Eintracht Frankfurt în schimbul vicecampionului mondial francez: cel puțin 70 de milioane de euro.

Adus gratis de la Nantes, vara trecută, Muani a confirmat în Bundesliga: 14 goluri și 13 asssituri în 31 de partide.

21,4 milioane de euroa dat Manchester City în ianuarie 2022, pentru a-l lua pe Julian Alvarez de la River Plate. Argentinianul are o cotă de 50 de milioane pe transfermarkt.de

Citește și:

Interviu tulburător cu cel mai iubit fotbalist din istoria Universității Cluj, care a pierdut lupta cu alcoolul la doar 43 de ani: „Da, mi-a plăcut să beau...”

Gică Hagi contestă decizia cu care Rădoi a intrat în istorie: „După ce s-a întors de la națională, 2-3 luni nu m-am înțeles cu el”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (3)
Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  24 Mai 2023, 16:12
Postat de Georgegeorge2022 pe 24 Mai 2023, 13:35

Un campion mondial nu castiga in mod automat meciurile, chiar daca este atacant! Ce aport au avut in acest sezon la cluburile lor Messi, Fernandez si Mac Allister, ca sa ma refer doar la ei?

Fernandez e DM, Mac Allister e un fel de CM-DM iar Messi are 40 gol/assist in 39 meciuri.

contrabas3
contrabas3  •  24 Mai 2023, 15:00

Și când nimeni nu mai spera la asta, Borussia Dortmund este la un singur pas de titlu, în detrimentul lui Bayern. Doamne ajută!

Georgegeorge2022
Georgegeorge2022  •  24 Mai 2023, 13:35

Un campion mondial nu castiga in mod automat meciurile, chiar daca este atacant! Ce aport au avut in acest sezon la cluburile lor Messi, Fernandez si Mac Allister, ca sa ma refer doar la ei?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează