INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Bayern nu vrea să audă de Super Liga Europei: „Nu vom participa! Poziția lor arată cât de puțin respect au pentru fotbal”

Bayern Munchen
Foto: Imago
Bayern Munchen Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 februarie 2024 14:32 / Actualizat duminica, 11 februarie 2024 14:55

Jan-Christian Dreesen, CEO-ul lui Bayern Munchen, a anunțat că bavarezii vor continua să se opună proiectului Super Ligii Europei. De asemenea, el a discutat și situația antrenorul Thomas Tuchel, în corzi după înfrângerea suferită de elevii săi, 0-3 în fața celor de la Bayer Leverkusen.

Numit CEO în locul lui Oliver Kahn în iunie 2023, Dreesen a reiterat faptul că „Superliga nu este o alternativă” pentru bavarezi și a lansat un atac la adresa inițiatorilor proiectului. 

Motivul pentru care Drăgușin nu joacă la Tottenham » Detalii din interior: „Dacă voia asta, rămânea la Genoa”
ANGLIA
Motivul pentru care Drăgușin nu joacă la Tottenham » Detalii din interior: „Dacă voia asta, rămânea la Genoa”

„Poziția noastră este clară. Este de neînțeles pentru mine de ce inițiatorii Super Ligii au ignorat toate anunțurile noastre și au continuat să spună că doresc implicarea noastră. Poziția lor arată cât de puțin respect au pentru fotbal. Vreau să spun foarte clar: Bayen nu va participa în Superligă”, a spus Dreesen, conform Bild.

Dressen a abordat și tema recentelor proteste ale fanilor germani împotriva deciziei de a permite comercializarea drepturilor de televiziune către investitorii străini.

CEO-ul de la Bayern recunoaște: „Tuchel uneori jignește”

CEO-ul bavarezilor crede că Thomas Tuchel, antrenorul lui Bayern, este uneori citicat pe nedrept și a anunțat că acesta va fi apărat de conducere atunci „când critica devine neobiectivă și personală și, în special, atunnci când faptele sunt greșite”. 

Dressen a făcut o caracterizare a antrenorului fără să intre în detalii privind viitorul acestuia: „Thomas este cu siguranță o persoană care nu își ține ascunse opiniile și, în acest sens, uneori jignește. Poți găsi asta bun sau rău. Nu am nicio problemă cu faptul că uneori există critici. Critica reală a jocului nostru, de exemplu, este complet în regulă”.

Ce a spus șeful lui Bayern despre protestul fanilor

În ultimele două etape din Bundesliga, fanii au protestat la unele meciuri, criticând decizia cluburilor de a vinde drepturile de televiziune către investitori străini. Dreesen nu este de acord cu ultrașii care întrerup tot mai des partide pentru a-și manifesta nemulțumirea. 

„Pentru mine, aceasta este în mod clar abordarea greșită a problemei. Am senzația că în unele scene ultra, conținutul și tratarea faptelor nu mai joacă un rol. Că nu mai este vorba despre fotbal, ci în primul rând despre o demonstrație de putere”, a spus Dressen. 

Bayern Munchen ocupă poziția a 2-a în Bundesliga, la 5 puncte distanță față de liderul Bayer Leverkusen. Bavarezii sunt pe punctul de a pierde primul titlu în Bundesliga, după ce în precedentele 11 ediții și-au impus supremația.

  • Articol de Mihai Popa

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN FOTBALUL INTERNAȚIONAL: 

Surpriză la Real Madrid! Carlo Ancelotti vrea să renunțe la vedeta pe care a elogiat-o » Două variante pentru „Los Blancos”

Kylian Mbappe, lăsat pe banca de rezerve de Luis Enrique! Ce a făcut PSG în derby-ul cu Lille

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează