INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Probleme la Bayern înainte de meciul cu Dinamo Kiev » 5 jucători, izolați și cu salariile tăiate

Joshua Kimmich 
Foto: Imago
Joshua Kimmich Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 21 noiembrie 2021 13:38 / Actualizat duminica, 21 noiembrie 2021 16:58

La Bayern Munchen, criza COVID-19 ia proporții! Joshua Kimmich, Jamal Musiala și Serge Gnabry au ajuns din nou în carantină, după ce au venit în contact cu o persoană infectată din anturajul clubului. La fel, Choupo-Moting și Cuisance.

Totodată, fiind nevaccinați, clubul le-a comunicat că, urmare a restricțiilor dure impuse în landul Bavaria de la 1 noiembrie, nu vor încasa salariul aferent perioadei cât vor sta izolați. De asemenea, la revenire, după 7 zile, ei vor trebui să se pregătească separat de restul coechipierilor, iar în hotel, în camere și la restaurant vor fi izolați.

Vor lipsi de la Dinamo Kiev - Bayern Munchen 

Kimmich, care i-a lipsit lui Bayern, vineri, la 1-2 cu Augsburg, Gnabry, Musiala, Cuisance și Choupo-Moting nu vor putea fi folosiți nici mâine, în returul cu Dinamo Kiev, din grupele Ligii, și, foarte probabil, nici sâmbăta viitoare, contra Arminiei Bielefeld.

Cu excepția ultimilor doi, restul se află deja la a doua carantină. Ei au ratat ultimele două meciuri ale naționalei Germaniei, cu Liechtenstein (9-0) și în Armenia (4-1), pentru că intraseseră în contact cu coechipierul infectat Nicklas Süle.

384.000 de euro,salariul pe 7 zile, e suma care i se va reține lui Kimmich. El câștigă 20 de milioane de euro brut pe sezon

5 jucători carantinați,unul tocmai trecut prin boală, Süle, și un infectat (Stanisici) are Bayern în acest moment

Politicul pune presiune

Primul ministru al Bavariei, Markus Söder, s-a exprimat „pentru obligativitatea vaccinării în cazul anumitor profesii”. Și consideră că „aici poate fi luat în calcul și domeniul fotbalistic. Ar fi mesajul potrivit pentru unitatea fani-jucători. Nu poți să le permiți accesul în stadion doar suporterilor imunizați, dar pe teren să ai și fotbaliști nevaccinați”.

VIDEO Kimmich, contract cu Bayern până în 2025

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Manchester United a anunțat despărțirea de Solskjaer » Cine îi poate lua locul pe banca „diavolilor”

Jucătorii lui Espanyol, revoltați după eșecul cu Barcelona: „O glumă de penalty!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
adrian_riga
adrian_riga  •  21 Noiembrie 2021, 22:07

draga domnule botezatu, maine este luni, 22 noimbrie, si nu este niciun meci bayern cu dinamo kiev.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează