INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Karim Benzema amenință că pleacă de la Real Madrid » Totul depinde de transferul lui Erling Haaland

Karim Benzema/ foto: gettyimages
Karim Benzema/ foto: gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2022 13:59 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 15:03

Karim Benzema (34 de ani), atacantul lui Real Madrid, pare hotărât să plece din capitala Spaniei, în cazul în care Erling Haaland ar sosi în vară pe „Santiago Bernabeu”.

Potrivit sport.es, superstarul francez se teme că își va pierde postul de titular și a solicitat o întâlnire specială cu Florentino Perez, președintele madrilenilor, pentru a discuta despre viitorul său.

Benzema amenință că pleacă de la Real Madrid dacă vine Haaland

Deși este cel mai bun marcator al echipei în acest sezon, Karim se teme că își va pierde poziția de titular în stagiunea următoare. Benzema ar putea deveni a patra variantă pentru atacul „albilor”, după Vinicius Jr., Mbappe și Haaland, dacă transferurile ultimilor doi se vor concretiza.

Zinedine Zidane pune o condiție clară pentru a semna cu PSG: îl vrea pe Cristiano Ronaldo la Paris!
FRANȚA
Zinedine Zidane pune o condiție clară pentru a semna cu PSG: îl vrea pe Cristiano Ronaldo la Paris!

Benzema vrea să știe care sunt intențiile președintelui în următoarea perioadă de transferuri, precum și poziția clubului în ceea ce privește continuitatea și minutele pe care le va avea în următoarele sezoane. Contractul atacantului francez expiră în 2023, iar Real Madrid l-ar putea vinde în această vară pentru a nu-l pierde gratis anul viitor.

Real Madrid, victorie chinuită fără Benzema

Karim Benzema continuă să fie jucătorul vedetă al lui Real Madrid, iar atunci când nu este pe teren, echipa îi simte foarte mult lipsa. Împotriva Granadei, în ultima etapă din campionat, echipa lui Ancelotti s-a chinuit să marcheze. Asensio a reușit să înscrie singurul gol al partidei câștigate cu 1-0 de liderul din La Liga.

Benzema este în prezent accidentat, dar madrilenii speră să îl recupereze pentru manșa tur a optimilor Champions League, împotriva lui PSG. Primul meci dintre cele două echipe va avea loc pe 15 februarie, la Paris.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Veste proastă pentru PSG înainte de superduelul cu Real Madrid: una dintre vedete s-a accidentat

Real Madrid se impune la limită în fața Granadei și se distanțează în La Liga

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează