INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Beșiktaș a primit interdicție să participe în sezonul viitor al Cupei Turciei » A refuzat să intre pe teren în meciul cu rivala Fenerbahce

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat duminica, 06 mai 2018 16:35

Beșiktaș Istanbul, deținătoarea Cupei Turciei, a fost eliminată la ”masa verde” din semifinalele competiției în acest sezon, după ce a refuzat să revină pe teren în penultimul act contra lui Fenerbahce. Trupa din Capitală a primit interdicție de a mai evolua în sezonul viitor al Cupei.

După ce partida tur, disputată pe terenul lui Beșiktaș, s-a încheiat cu scorul de 2-2, la retur disputa a fost întreruptă în minutul 57, la scorul de 0-0, când antrenorul oaspeților, Șenol Guneș, a fost lovit de un obiect aruncat din tribune, din zona fanilor lui Fener.

Federația de Fotbal din Turcia a decis ca semifinala să fie reluată pe 3 mai, meciul urmând a începe cu minutul 57 și de la scorul înregistrat în momentul suspendării, dar fără spectatori în tribune.

Cum ”alb-negrii” nu au fost de acord cu decizia forului, oficialii echipei luând decizia de a nu se prezenta la rejucare, pedepsele nu au întârziat să apară pentru Beșiktaș. Pe lângă înfrângerea cu 0-3 la ”masa verde” și obligația de a plăti încasările care s-au pierdut în urma refuzului de a intra pe teren, trupa din Istanbul a primit și interdicția de a participa la următoarea ediție a Cupei Turciei.

Fenerbahce și Beșiktaș sunt implicate în lupta pentru titlu în Superliga turcă, cu trei etape rămase până la finalul sezonului. Deși ocupă locurile 3 și 4, cele două formații din Istanbul se află la doar trei, respectiv patru lungimi în spatele lui Galatasaray și Bașakșehir, care se află la egalitate de puncte în fruntea clasamentului din ”Țara Semilunei”.

surse: hurriyetdailynews.com, reuters.com

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
510481939126008
Vlad Cristian  •  07 Mai 2018, 00:26

Ankara iti spune ceva

Vezi toate comentariile (1)
Comentează