INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Moment surprinzător la Atena: Boloni a fost prins vorbind la telefon în timpul meciului!

Articol de - Publicat luni, 10 mai 2021 13:09 / Actualizat luni, 10 mai 2021 13:23

Panathinaikos, a treia înfrângere în play-off, 0-1 acasă cu AEK Atena, a ratat cupele continentale. Sportiv, e prima oară după 24 de ani când verzii nu se califică în Europa.

De la o etapă la alta, de la o zi la alta, îi este tot mai greu lui Bölöni la Panathinaikos. Încă o înfrângere, 0-1 pe teren propriu cu AEK, și a rămas pe locul 5, la șase puncte de echipa care tocmai a învins-o. În afara cupelor continentale.

E al 4-lea sezon consecutiv când Pana nu joacă în Europa, dar ultimii trei aveau altă cauză: problemele financiare ale clubului. Sportiv, verzii nu mai rataseră competițiile UEFA din 1997. De 24 de ani!

Grecii sunt siguri: Boloni va fi schimbat când se termină sezonul

În play-off, echipa a căzut. Doar o victorie în opt partide, 3-0 cu PAOK, numai șapte puncte din 24 posibile. Duminică, ar fi putut egala în prelungiri. Nedelcearu, de-abia intrat la AEK (90), l-a faultat pe Macheda în propriul careu, numai că vârful italian a ratat. Și s-a terminat 0-1.

„Sunt lucruri pe care trebuie să le corectăm pentru următorul sezon", a declarat Loți la interviul pentru televiziunea Novasport. Mai are contract până în 2022, însă șansele ca el să rămână la clubul atenian sunt zero, scriu ziariștii greci. Va fi schimbat cum se încheie sezonul.

3înfrângeri și patru egaluri are Panathinaikos în opt etape de play-off

„Adevărul este că nu vedem prea des asemenea imagini"

În partida cu AEK, în minutul 23, alt episod surprinzător. Bölöni a fost filmat vorbind la telefon pe banca de rezerve, în timp ce Manolo Jiménez, tehnicianul lui AEK, era chiar la margine și le dădea sfaturi jucătorilor săi. „Adevărul este că nu vedem prea des asemenea imagini în timpul jocului, mai ales în campionatele importante", a fost ironizat antrenorul pe site-ul gazzetta.gr.

6meciuri consecutive fără victorie au verzii; ultimul succes, 3-0 cu PAOK, pe 4 aprilie

„A păstrat un antrenor care pierduse vestiarul"

Nikos Athanassiou, editorialist la gazzetta.gr, a comentat aspru, criticându-i pe Bölöni și pe patronul Alafouzos: „După cea de-a treia înfrângere cu Giannina, am scris că echipa are nevoie de un șoc electric înainte de play-off, dar Alafouzos a păstrat un antrenor care pierduse vestiarul, un antrenor terminat în mintea jucătorilor, un antrenor care nu mai putea antrena. Nu e vina lui Bölöni. E doar vina lui Alafouzos".

10eșecuri a suferit Laszlo Bölöni în 32 de partide la echipa ateniană (14 victorii)

Citește și alte știri internaționale:

Jaf armat! Familia unui fotbalist important atacată în casă în plină zi: detalii îngrozitoare

Scandal uriaș în Spania » Zidane atacă arbitrul pentru marea controversă: „Sunt furios! A fluierat contra noastră!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
buleicanu
buleicanu  •  10 Mai 2021, 19:01

Băăă...da aşe ceva!!!

bazinga
bazinga  •  10 Mai 2021, 16:39

Incredibil, vorbea la telefon !Asa ceva grozav...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează