INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DORTMUND - UNION BERLIN

FOTO Borussia Dortmund - Union Berlin 4-2 » Festival de goluri pe Signal Iduna Park

Borussia Dortmund s-a impus, pe teren propriu, în fața lui Union Berlin, scor 4-2, într-o partidă din runda cu numărul 7 din Bundesliga. +4   FOTO
Borussia Dortmund s-a impus, pe teren propriu, în fața lui Union Berlin, scor 4-2, într-o partidă din runda cu numărul 7 din Bundesliga.

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2023 19:32

Borussia Dortmund s-a impus, pe teren propriu, în fața lui Union Berlin, scor 4-2, într-o partidă din runda cu numărul 7 din Bundesliga. 

Ce scrie presa din Italia despre Răzvan Marin, din nou titular la Empoli
EMPOLI
Ce scrie presa din Italia despre Răzvan Marin, din nou titular la Empoli

Borussia Dortmund, succes în fața lui Union Berlin în Bundesliga

Gazdele au deschis scorul în minutul 7, prin Niclas Fullkrug. Atacantul adus de la Werder Bremen a reluat cu capul o centrare din corner a lui Reus, mingea a fost respinsă în față de Frederik Ronnow, portarul oaspeților, iar Fullkrug a trimis balonul în plasă din cădere, cu stângul, din 4 metri. 

Union Berlin a egalat două minute mai târziu, prin Robin Gosens. Fundașul adus de la Inter a reluat cu capul, la colțul lung, o centrare din corner a lui Christopher Trimmel

Foto: Imago
Foto: Imago
Foto: Imago
Foto: Imago
Foto: Imago

În minutul 18, berlinezii au trimis balonul în plasă din nou prin Alex Kral. Cehul a finalizat cu capul o centrare venită din lovitură liberă, dar reușita cehului a fost anulată pe motiv de ofsaid. Niclas Fullkrug a marcat din nou în minutul 26, dar reușita internaționalului german a fost anulată și ea pe motiv de ofsaid. 

Union Berlin a dat lovitura în minutul 31, când veteranul Leonardo Bonucci a dus scorul la 2-1. Fostul fundaș al lui Juventus a transformat un penalty. 

Borussia Dortmund a revenit după pauză contra lui Union Berlin 

Dortmund a revenit în forță de la cabine și a reușit să întoarcă în numai 5 minute scorul. Mai întâi, Nico Schlotterbeck a egalat cu o torpilă de la 20 de metri. Mingea a fost deviată de Ronnow în bara transversală și a intrat în poartă. Cinci minute mai târziu avea să puncteze și Julian Brandt

În urma unei lovituri de colț a lui Union Berlin, mingea a fost recuperată de jucătorii gazdelor, care au plecat pe contraatac. În careu, Brandt a primit mingea și a marcat cu un șut la colțul lung, de la 12 metri. Scorul final avea să fie stabilit de Julian Ryerson, în minutul 72. 

Norvegianul a recuperat mingea în urma unei lovituri de la colțul terenului, a tras la poartă, mingea a fost deviată de un fotbalist al lui Union Berlin și l-a păcălit pe Ronnow. 

În urma acestui succes, Borussia Dortmund a urcat pe locul 2 în clasamentul din Bundesliga, cu 17 puncte adunate în 7 meciuri. Union Berlin e pe 13, cu numai 6 puncte în cont.

Clasamentul actualizat din Bundesliga

Final: Borussia Dortmund - Union Berlin 4-2

  • Dortmund a egalat la 4 minute de la revenirea de la cabine. Schlotterbeck a trimis un șut puternic, de la 20 de metri. Ronnow a respins mingea în bara transversală, dar balonul a intrat în cele din urmă în plasă:
Borussia Dortmund - Union Berlin 4-2 » Festival de goluri pe Signal Iduna Park
  • În minutul 31, Leonardo Bonucci a înscris primul gol în tricoul lui Union Berlin. Fostul fundaș al lui Juventus a transformat un penalty

36 de ani și 159 de zileare Bonucci, devenind astfel cel mai în vârstă marcator din ultimii 21 de ani în Bundesliga, de la Carsten Linke, în 2002 (37 de ani)

  • Opt minute mai târziu, un gol al aceluiași Niklas Fullkrug avea să fie anulat tot pe motiv de ofsaid.
  • În minutul 18, Union Berlin a trimis din nou mingea în poartă, prin Alex Kral. Reușita cehului a fost însă anulată pe motiv de ofsaid:
Borussia Dortmund - Union Berlin 4-2 » Festival de goluri pe Signal Iduna Park
Foto: Captură Twitter
  • Oaspeții au egalat două minute mai târziu, prin Gosens. Fostul jucător de la Inter a reluat cu capul, la colțul lung, o centrare la colțul lung plecată din gheata lui Christopher Trimmel
  • Dortmund a deschis scorul în minutul 7, prin Niclas Fullkrug. Atacantul adus de la Werder Bremen a reluat cu capul, din lovitură liberă, o centrare a lui Reus, din corner. Ronnow a respins in extremis în față, dar același Fullkrug a fost pe fază și a finalizat cu un șut cu stângul, din 3 metri. Mingea a lovit bara înainte de a intra în plasă.

Borussia Dortmund - Union Berlin, echipele de start:

Dortmund (4-2-3-1): Kobel - Wolf, Hummels, Schlotterbeck, Ryerson - Can (c), Nmecha - Malen, Reus, Gittens - Fullkrug
Rezerve: Adeyemi, Brandt, Bueno, Meyer, Moukoko, Ozcan, Reyna, Sule
Antrenor: Edin Terzic

Union Berlin (3-5-2): Ronnow - Doekhi, Bonucci, Leite - Trimmel, Laidouni, Kral, Haberber, Gosens - Becker (c), Behrens
Rezerve: Aaronson, Fofana, Hollerbach, Jaeckel, Kemlein, Roussillon, Schwolow, Tousart, Volland
Antrenor: Urs Fischer

Citește și:

AS Roma are deja pregătit antrenorul de rezervă! Ce se întâmplă dacă Jose Mourinho pierde duminică seară la Cagliari
ITALIA
AS Roma are deja pregătit antrenorul de rezervă! Ce se întâmplă dacă Jose Mourinho pierde duminică seară la Cagliari
Antonio Sefer, dărâmat după atacul terorist din Israel: „Plâng, nu am crezut că pot trăi așa ceva!”
RĂZBOI
Antonio Sefer, dărâmat după atacul terorist din Israel: „Plâng, nu am crezut că pot trăi așa ceva!”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează