INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA 2019

Brazilia - Argentina 2-0 // Cutremur! Au intrat serviciile de securitate ale președintelui Braziliei pe sistemul de comunicare al arbitrilor la meciul cu Argentina?!

Jair Bolsonaro
Jair Bolsonaro

Articol de - Publicat sambata, 06 iulie 2019 11:31

Federația de la Buenos Aires a cerut companiei care asigură tehnologia video pentru arbitrii turneului sud-american să se pronunțe asupra acestui subiect delicat.

Brazilia - Argentina, SuperClásico sud-american, s-a jucat pe 2 iulie, în semifinalele Copei América, dar albiceleștii contestă și acum victoria Seleção (2-0). Făcându-l vinovat chiar pe președintele Jair Bolsonaro.

Federația argentiniană (AFA) a făcut plângere împotriva șefului statului brazilian. Acuzându-l inițial că a influențat rezultatul prin tot ce a făcut pe stadion la Belo Horizonte. Inclusiv prin apariția lui pe teren, la pauză, pentru turul de onoare al arenei. 

Acum, forul de la Buenos Aires merge mai departe și cere companiei care asigură tehnologia video pentru arbitri să scoată la lumină tot ce s-a discutat pe sistemul de comunicare între "centralul" ecuadorian Roddy Zambrano și Video Assistant Referee, uruguayanul Leondan González. Pentru că, susțin mai multe publicații, serviciile de securitate ale lui Bolsonaro ar fi intrat pe acest sistem de comunicare pentru a decide soarta partidei.

"Suntem foarte îngrijorați de ultimele dezvăluiri ale ziarelor braziliene", a comunicat AFA, care a protestat după ce arbitrul Zambrano a refuzat ajutorul VAR în două situații controversate în timpul jocului. Când Argentina cerea penalty!

  • Argentina joacă azi finala mică la Copa America, de la 22:00, cu Chile, în direct pe Eurosport.

Vezi și:

Messi atacă furibund: „Brazilia manipulează totul. Arbitraj absurd, i-a favorizat tot meciul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează