INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

Ultimatum pentru Carlo Ancelotti » Îl așteaptă doar până pe 25 mai ca să-l instaleze în funcție

Brazilia i-a dat ultimatum lui Carlo Ancelotti. Foto: Imago Images
Brazilia i-a dat ultimatum lui Carlo Ancelotti. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 26 aprilie 2023 13:41 / Actualizat miercuri, 26 aprilie 2023 15:13

Dacă nu câștigă niciun trofeu cu Real Madrid, Carlo Ancelotti (63 de ani) riscă să fie dat afară la sfârșitul stagiunii și e ofertat să semneze cu Confederația Braziliană.

Deși Carlo Ancelotti a anunțat în repetate rânduri că vrea să continue la Madrid și să-și respecte contractul valabil până în 2024, brazilienii tot speră să-l convingă să accepte postul de selecționer, rămas vacant după demiterea lui Tite. Acesta este planul A și Confederația de la Rio de Janeiro i-a dat ultimatum tehnicianului italian, până peste o lună. 

„Avem deja programată o întâlnire cu un club și trebuie să-i ascultăm înainte de a apela la planul B. Sperăm să anunțăm noul selecționer pe 25 mai”, a declarat președintele Ednaldo Rodrigues.

Ziua și rezilierea în Liga 1 » Nicolae Dică și-a depus astăzi oficial DEMISIA de la CS Mioveni
DEMISIE
Ziua și rezilierea în Liga 1 » Nicolae Dică și-a depus astăzi oficial DEMISIA de la CS Mioveni

Carlo Ancelotti riscă să fie dat afară de la Real Madrid

Carlo Ancelotti a recunoscut că a primit oferta de la naționala Braziliei și că e onorat de alegere, dar că e dornic să mai lucreze la Real Madrid. Asta cu condiția ca Florentino Perez să nu îi rezilieze acordul, dacă nu va reuși să câștige Cupa Regelui Spaniei (joacă finala cu Osasuna pe 6 mai) sau Liga Campionilor (semifinala cu Manchester City este pe 9 și 17 mai).

Un sezon fără trofeu l-ar putea determina pe președintele clubului blanco, în ciuda relațiilor bune dintre cei doi, să-l concedieze. Situație în care Ancelotti ar lua în calcul varianta să accepte propunerea din Brazilia. 

„Situația italianului va fi mai clară pe 25 mai, se va ști dacă Real Madrid își poate apăra trofeul Ligii Campionilor. Mizăm să rezolvăm până atunci și problema selecționerului”, explică presa braziliană

Brazilia, gata să treacă la „planul B” dacă Carlo Ancelotti refuză

Doar dacă fostul antrenor al lui Milan, Chelsea, PSG și Bayern va refuza definitiv să conducă Selecao, Confederația Braziliană va trece la soluțiile de rezervă, cu mai puțină faimă și greutate. 

Agenția Sportmediaset scrie despre trei variante potențiale: Fernando Diniz, care tocmai ce-a câștigat cu Fluminense campionatul carioca și are susținători la federație, dar și doi tehnicieni portughezi, Abel Ferreira (Palmeiras) și Jorge Jesus (Fenerbahce).

26 de trofeea cucerit Carlo Ancelotti ca antrenor în cariera de principal de 28 de ani, între care patru Ligi ale Campionilor, două cu Milan și două cu Real Madrid

Citește și:

În plină criză, doi jucători de la Bayern s-au afișat în vestiarul Milanului

Valentin Castellanos, anonimul care a înscris un „poker” în poarta lui Real Madrid

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează