INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Brazilia nu renunță la Carlo Ancelotti » Președintele federației vine să discute cu Florentino Perez

Articol de - Publicat miercuri, 07 iunie 2023 18:32 / Actualizat miercuri, 07 iunie 2023 19:14

Ednaldo Rodrigues, președintele CBF, nu renunță la antrenorul lui Real Madrid ca succesor al lui Tite, deși a fost refuzat în mai multe rânduri. Dacă nu-l va convinge personal, atunci va apela la soluția de rezervă, Abel Ferreira, tehnicianul lui Palmeiras.

„Brazilia continuă să viseze la Ancelotti”, anunță cotidianul L'Equipe, citând surse de la Rio de Janeiro. Confederația braziliană (CBF) nu vrea să renunțe deloc la obsesia făcută cu antrenorul italian, pe care președintele Ednaldo Rodrigues insistă să-l pună selecționer în locul lui Tite, demis după parcursul slab de la CM 2022 din Qatar. 

Deocamdată, Ancelotti se ține tare pe poziții și nu are de gând să se despartă de Real Madrid, explicând în repetate rânduri că mai are un an de contract la campioana Europei și vrea să-l ducă la bun sfârșit.

Brazilia, două amicale în Europa

Declarațiile sale nu l-au convins pe Rodrigues să renunțe, ba chiar l-au făcut să insiste până în pânzele albe. Șeful CBF mai are un plan cu don Carlo. 

Încearcă să profite de turneul european pe care Selecao îl are programat la mijlocul lunii, cu două jocuri de verificare, contra Guineei în Spania, pe 17 iunie, și contra Senegalului în Portugalia, pe 20 iunie, ca să discute personal cu antrenorul și cu Florentino Perez. 

„Voiajul va fi foarte important pentru noi, în a decide viitorul selecționer. Intenționez să vorbesc cu Ancelotti și cu președintele lui Real. Doar atunci va fi posibil să spunem că se poate întâmpla sau nu să-l avem pe Ancelotti la echipa națională.”

Anunț oficial: Real Madrid plătește 103 milioane pentru primul transfer din era post-Benzema
REAL MADRID
Anunț oficial: Real Madrid plătește 103 milioane pentru primul transfer din era post-Benzema

Carlo Ancelotti are clauză de reziliere cu Real Madrid

L'Equipe susține că, deși acordul italianului se încheie în iunie 2024, există o clauză de reziliere dacă părțile se înțeleg asupra despărțirii anticipate. Și pe această cale încearcă să abordeze negocierile cu Perez. 

Dacă totuși va eșua, există și un plan de rezervă. ESPN anunță că favorit, după italian, este Abel Ferreira, tehninianul lui Palmeiras, ex-PAOK. Dacă nici acesta nu va accepta, ar mai fi două alternative, Fernando Diniz, de la Fluminense, și Jorge Jesus, de la Fenerbahce.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Colegii lui Alexi Pitu, trimiși în vacanță de Bordeaux, deși clasamentul e înghețat! » Vor fi chemați urgent înapoi dacă meciul suspendat se rejoacă

A fost definitivată lista neagră la Bayern! Șapte la vânzare, alți doi cu semnul întrebării » Surpriza: Goretzka

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  07 Iunie 2023, 20:41

Asta e terminat ca si antrenor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează