INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Un nume greu al vestiarului l-a apărat pe Solskjaer în fața fanilor! Gestul fotbalistului, imediat după 1-4 cu Watford

Bruno Fernandes și Ole Gunnar Solskjaer după Watford - Manchester United 4-1 // foto: Guliver/gettyimages
Bruno Fernandes și Ole Gunnar Solskjaer după Watford - Manchester United 4-1 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2021 10:14 / Actualizat duminica, 21 noiembrie 2021 11:19

După înfrângerea umilitoare de pe Vicarage Road, 1-4 cu Watford, Bruno Fernandes (27 de ani), unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Manchester United, a încercat să îl apere pe antrenorul Ole Gunnar Solskjaer (48) de furia suporterilor.

Imediat după fluierul final al meciului pierdut rușinos de Manchester United, antrenorul și jucătorii „diavolilor roșii” s-au îndreptat spre zona stadionului unde stăteau fanii lui United, cu scopul de a-și prezenta scuzele pentru rezultatul obținut.

Bruno Fernandes, gest de susținere pentru Ole Gunnar Solskjaer 

Dorind să ridice din presiunea uriașă de pe umerii lui Solskjaer, Bruno Fernandes a făcut un gest sugestiv. El a arătat spre grupul jucătorilor, în ideea că vina le aparține și lor, nu doar antrenorului.

Solskjaer a fost susținut și de portarul David de Gea, care a declarat că „e ușor să acuzi antrenorul și staff-ul, dar uneori de vină sunt jucătorii”. Spaniolul a adăugat că „adversarii au jucat mult mai bine decât noi, au avut mai multe ocazii, au luptat mai mult, au dorit mai mult să câștige. Prima repriză a fost jenantă pentru noi”.

Ole Gunnar Solskjaer, demis de Manchester United 

Oricum, soarta lui Solskjaer a fost decisă. Clubul va renunța la serviciile sale, decizie luată la capătul unei ședințe de 5 ore a conducerii. Este de așteptat ca anunțul oficial să vină în curând, după ce toate actele vor fi semnate.

Imediat după meci, Solskjaer s-a declarat încrezător că poate redresa echipa: „Mereu cred în mine. Cred că putem întoarce această situație. Îmi pare rău pentru fani, mă simt la fel ca ei. Suntem jenați după ce am pierdut în acest fel. Trecem printr-o pasă extrem de proastă.

Am început să jucăm prea târziu, abia în a doua repriză, care a fost foarte bună. În prima repriză au luptat mai bine decât noi, i-am lăsat să aducă mingea în careul nostru, le-am dat spațiu, au câștigat mai multe dueluri. Nu am fost nici pe departe suficient de buni”.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Prima reacție a lui Xavi după victoria la debutul pe banca Barcelonei: „În ultimele 15 minute trebuia să jucăm altfel”

Fostul coleg al lui Sergio Aguero anunță: „Mi-a dat mesaj. Mi-a confirmat că se retrage”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează