INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII CE 2020

BULGARIA - ANGLIA 0-6 // VIDEO Legenda Hristo Stoichkov, în lacrimi! Cere pedeapsa MAXIMĂ pentru comportamentul reprobabil al fanilor bulgari!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 octombrie 2019 20:43

Fostul internațional Hristo Stoichkov (53 de ani) a izbucnit în lacrimi atunci când a vorbit despre scandările rasiste și saluturile naziste ale compatriaților săi din timpul meciului Bulgaria - Anglia (scor 0-6), din preliminariile Campionatului European 2020.

Într-o apariție televizată la TUDN, Stoichkov nu și-a putut stăpâni emoțiile în momentul în care a atins delicatul subiect cu privire la comportamentul rasist al fanilor bulgari.

Întrebat despre ce pedeapsă ar trebui să primească Bulgaria, Stoichkov a răspuns ferm: „Să nu mai aibă voie fanii pe stadion ar fi prea puțin. Ar putea să se întâmple ca în cazul Angliei din urmă cu ceva ani, când echipele lor nu au mai putut participa cinci ani în competițiile europene”.

37 de goluriîn 83 de selecții a reușit Hristo Stoichkov pentru naționala Bulgariei

25 de trofeea cucerit Stoichkov în timpul carierei de fotbalist

Sterling: „Îmi pare rău că Bulgaria este reprezentată de astfel de idioți”

Anglia a câștigat categoric meciul cu Bulgaria, 6-0, în grupa A din preliminariile CE 2020, dar partida a fost umbrită de scandările rasiste ale fanilor bulgari. 

În minutul 28, meciul a fost oprit prima dată, iar la boxe s-a auzit un anunț împotriva rasismului. În plus, suporterii au fost anunați că arbitrul ar putea opri definitiv meciul, iar Bulgaria ar risca o înfrângere la „masa verde”.

Fanii bulgari au avut scandări rasiste la adresa lui Raheem Sterling, Tyrone Mings și Marcus Rashford. În plus, aceștia au folosit în mai multe rânduri salutul nazist. 

Partida a mai fost oprită o dată în minutul 43, urmând o pauză de 6 minute, timp în care căpitanul Ivelin Popov s-a dus și a vorbit cu galeria.

„Îmi pare rău că Bulgaria este reprezentată de astfel de idioți pe stadion. În fine, 6-0 și ne întoarcem acasă. Măcar ne-am făcut treaba. O călătorie ușoară fanilor noștri, v-ați descurcat bine”
Raheem Sterling, Manchester City & Anglia

UEFA a deschis deja o anchetă în legătură cu evenimentele petrecute luni seara pe stadionul „Vasil Levski” din Sofia.

VEZI ȘI:

BULGARIA - ANGLIA 0-6 // Meci cu probleme la Sofia: fanii Bulgariei, scandări rasiste și saluturi naziste la meciul cu Anglia! Englezii au dat 6 goluri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (20)
2470196376539519
Eduard Antoniu  •  18 Octombrie 2019, 12:58

Atat asa zisii fani bulgari cat si asa zisii fani FCSB, respectiv asa zisii fani Dinamo fac parte dintr'o aceeasi tzara si mai bine s'ar intampla asta in fapt.

yonkers
yonkers  •  17 Octombrie 2019, 11:56
Postat de Mihai Craciun pe 17 Octombrie 2019, 08:32

Ai fost vreodata in Regat?Sau vorbesti din auzite?Eu locuiesc aici de 3 ani si nu am auzit pe nimeni sa ne zica macar o singura da "gipsy".

Corect! Tot felul de frustrati isi spun parerea despre situatia din UK fara sa fi fost niciodata acolo. Englezii sunt obisnuiti cu strainii mai mult ca orice alta natie dar au si ei frustratii lor, pe care ii are sub control politia (cel putin in privinta suporterilor de fotbal). Dar daca se intampla sa calci pe bec, esti taxat.

yonkers
yonkers  •  17 Octombrie 2019, 11:45

Spectatorii de la noi si de la bulgari care au produs incidentele sunt niste frustrati care atunci cand au vazut impotenta echipelor de fotbal, s-au razbunat asa cum ii duce capul. Fiti pregatiti pentru meciul cu Suedia! Daca suntem cumva condusi, o sa asistam iarasi la ceva incidente rasiste. Pedeapsa va fi mult mai dura si nu vor putea asista la meci nici copiii sub 14 ani.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează