INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Președintele unui club din Bundesliga se revoltă la adresa politicienilor: „Tribunele nu sunt loc de contaminare! E incorect să spui asta”

Președintele lui Union Berlin se revoltă la adresa politicienilor / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Președintele lui Union Berlin se revoltă la adresa politicienilor / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022 14:45 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 14:55

Dirk Zingler, președintele lui Union Berlin (locul 6 în Bundesliga), a acuzat politicienii germani că impun reguli severe pe stadioane nu din motive sanitare, ci pentru a le dovedi celor care-i votează că sunt activi în pandemie. 

„Folosesc forța fotbalului pentru a-și impune prin intermediul mass-media ideile, obiectivele politice”, a declarat acesta în Sport Bild, afirmând că „este incorect să spui că tribunele sunt un loc de contaminare. Riscul de infectare pe stadioane e foarte mic”. 

După două săptămâni de pauză, Bundesliga s-a reluat în acest week-end. Majoritatea partidelor din prima ligă a Germaniei se dispută în fața unor tribune goale, din cauza creșterii numărului de cazuri de coronavirus. 

Pandemia provoacă mari probleme în Bundesliga

Bayern Munchen, liderul din Bundesliga, a avut serios de suferit din cauza COVID-19. Valul de infectări care a lovit-o de Sărbători, cu 8 jucători testați pozitiv și aflați în izolare, au pus clubul bavarez pe butuci. 

Pentru meciul cu Borussia Monchengladbach de vineri seara, pierdut cu 1-2, campioana a fost la un pas să nu adune 16 fotbaliști eligibili, cum cere regulamentul într-o astfel de situație.

Chiar dacă a pierdut cu Gladbach, Bayern Munchen continuă să fie lider în Bundesliga. Bavarezii au un avans de șase puncte față de Borussia Dortmund.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Arda Turan a șocat la revenirea pe teren! Cum s-a afișat în meciul lui Galatasaray

Veste proastă pentru un jucător de la Barcelona! A aflat de ziua lui că va sta pe bară timp de 5 săptămâni

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează