INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Campioana Franței, criticată din nou: „PSG nu formează o echipă, iar Marco Verratti, simbolul acesteia, este mereu supraestimat”

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 21 martie 2023 20:29 / Actualizat marti, 21 martie 2023 21:38

Campioana Franței este criticată de Philipp Lahm, 39 de ani, într-un editorial publicat de cotidianul Die Zeit, în care scrie că „PSG arată lipsă de coeziune și oferă imaginea tristeții. Nu e deloc surprinzător că nu a trecut de Bayern în optimile de finală ale Ligii”.

Liderul din Ligue 1 a părăsit Champions League după 0-3 la general cu adversara din Bavaria și prestația acestuia a lăsat mult de dorit. 

Ce mutare încearcă PSG! Vrea să aducă unul dintre marii antrenori din istorie lângă Messi, Neymar și Mbappe!
FRANȚA
Ce mutare încearcă PSG! Vrea să aducă unul dintre marii antrenori din istorie lângă Messi, Neymar și Mbappe!

Fostul fundaș al campioanei Germaniei, ce s-a retras în 2017, a scos în evidență toate carențele trupei lui Christophe Galtier în presa nemțească: PSG te poate face trist. În returul de la Munchen nu am văzut nimic care să aibă legătură cu clasa pe care ar trebui s-o aibă datorită jucătorilor ei excepționali.

Nu a fost decât o dezamăgire, dar aproape mereu se întâmplă să iasă devreme din Ligă, așa că nu mă surprinde că au pierdut încă din optimile de finală. Clubul are o problemă fundamentală. Echipa joacă neinspirat și nu oferă publicului performanțele așteptate. E o problemă de fond”.

Philipp Lahm: „Veratti își asumă prea multe riscuri”

În opinia lui Lahm, Marco Verratti este emblematic pentru carențele echipei actuale, un fotbalist bun, dar supraestimat: „E bun în dueluri și la echipa națională are un rol important, s-a văzut la Euro 2020. Dar la club nu reușește să fie mijlocașul defensiv dorit, care aduce stabilitate echipei. Este simbolul stării de fapt a actualei echipe. 

Îi lipsește conexiunea cu restul colegilor. Își asumă prea multe riscuri în situații periculoase, așa s-a întâmplat să piardă mingea la ambele goluri din returul cu Bayern și să strige că a fost faultat. Deși toată lumea văzuse că n-a fost așa!”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Luis Enrique pedalează în cea mai dură cursă, în Africa de Sud: 658 de kilometri în zone montane dificile!

Antonio Conte pleacă, dar nu cu mâna goală » Ce despăgubire URIAȘĂ trebuie să-i achite Tottenham

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează