INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Garnitură „galactică” pentru Carlo Ancelotti la Real Madrid în sezonul următor » Echipa probabilă a „Los Blancos”

Carlo Ancelotti / Foto: Imago Images
Carlo Ancelotti / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 16 februarie 2024 21:46 / Actualizat vineri, 16 februarie 2024 22:07

Real Madrid ar putea arăta mai puternică în următorul sezon. Presa spaniolă a alcătuit o echipă probabilă a „Los Blancos” pentru stagiunea 2024-2025 din care face parte Kylian Mbappe (25 de ani), jucător dorit de câțiva ani de președintele Florentino Perez pe „Santiago Bernabeu”, care s-a hotărât să plece de la PSG.

De asemenea, din viitoarea garnitură a lui Carlo Ancelotti ar putea face parte și canadianul Alphonso Davies (23 de ani), în prezent fundaș stânga al lui Bayern Munchen.

CTP, devastator cu Simona Halep: „Merită ce i se întâmplă” + „Probabil Ion Țiriac i-a dat acest sfat”
HALEP, DEPISTATĂ POZITIV
CTP, devastator cu Simona Halep: „Merită ce i se întâmplă” + „Probabil Ion Țiriac i-a dat acest sfat”

Cum ar putea să arate Real Madrid pentru sezonul următor

În privința absențelor, cel mai probabil Luka Modric (38 de ani) nu va mai continua pe Santiago Bernabeu, în timp ce în speța lui Toni Kroos (34 de ani) există șanse de prelungire a angajamentului.

Echipa probabilă făcută de Mundo Deportivo: 4-2-3-1: Courtois - Carvajal, Rudiger, Militao, Mendy (Davies) - Tchouameni, Camavinga (Kroos) - Valverde, Bellingham, Vinicius – Mbappe

Kylian Mbappe le-a transmis coechipierilor că vrea să plece de la PSG

După ce a anunțat conducerea lui PSG că pleacă la vară, Kylian Mbappe le-a transmis același mesaj și coechipierilor, la antrenament.

A doua zi după ce francezii au aflat că Mbappe i-a transmis lui Nasser Al Khelaifi că pleacă de la PSG, Kylian și-a anunțat și colegii, la antrenamentul premergător plecării în deplasarea de la Nantes, unde parizienii au meci sâmbătă (ora 22:00), potrivit rmcsport.

Mbappe mai are de petrecut 3 luni și jumătate alături de ceilalți jucători de la PSG, apoi va pleca liber de contract, cel mai probabil la Real Madrid. Spaniolii i-au făcut deja o ofertă și așteaptă răspunsul lui Kylian.

Despre plecarea lui Mbappe a vorbit și Luis Enrique, antrenorul lui PSG, la conferința premergătoare meciului cu Nantes.

„Eu sunt antrenorul. Voi vorbi atunci când va fi oficial. Vom continua să lucrăm ca până acum. Echipa este mai presus decât toți ceilalți, acesta este mesajul nostru. Clubul este mai presus decât orice individ.

Atmosfera de la antrenamente? Este la fel ca la fiecare antrenament înainte de un meci. Este o atmosferă normală. Am vreo teamă? Nu”, a declarat Enrique, potrivit sursei menționate.

Cel mai probabil, Mbappe se va despărți de PSG din postura de campion al Franței. Parizienii sunt lideri detașați în Ligue 1, au 11 puncte în plus față de Nice, locul 2 (50 față de 39).

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO Courtois se antrenează intens la Real Madrid

Citește și: 

Give me five! Rapid ajunge la cinci din cinci în 2024 și continuă să viseze la titlu » Cronica din Giulești + clasamentul actualizat din Superligă și notele GSP
Rapid - Hermannstadt 2-0
Give me five! Rapid ajunge la cinci din cinci în 2024 și continuă să viseze la titlu » Cronica din Giulești + clasamentul actualizat din Superligă și notele GSP
Cum poate arăta FCSB după accidentarea serioasă a lui Alexandru Pantea: probleme mari pentru roș-albaștri
FCSB
Cum poate arăta FCSB după accidentarea serioasă a lui Alexandru Pantea: probleme mari pentru roș-albaștri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
MaxiP
MaxiP  •  19 Februarie 2024, 10:28

Daca vine Davies nu cred ca acea paranteza care il contine pe Mendy isi are rostul, sa fim seriosi. Totusi, crede cineva ca ar iesi Rodrygo din primul 11? Cred ca si daca e sa se bata pe post cu Mbappe nu ar fi corect sa-i fie luat locul. Plus ca personal cred ca e mai bun ca francezul. Si nici de Courtois nu sunt asa sigur.

rumunek
rumunek  •  17 Februarie 2024, 14:23

Nu-i văd pe Vinicius și Mbappe în aceeași echipă. S-ar călca pe picioare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează