INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Impresionant! Carlos Tevez a leșinat în casă, dar n-a vrut să lipsească de pe banca tehnică la meciul Independiente - Barracas Central

Carlos Tevez a avut amețeli și a căzut în cadă, rănindu-se la cap. Foto: Ole.com
Carlos Tevez a avut amețeli și a căzut în cadă, rănindu-se la cap. Foto: Ole.com

Articol de - Publicat vineri, 20 octombrie 2023 16:21 / Actualizat vineri, 20 octombrie 2023 17:11

Carlos Tevez (39 de ani), antrenorul lui Independiente, a avut amețeli și a căzut în cadă, rănindu-se la cap, deasupra sprâncenei de pe partea stângă. A ajuns la spital, unde i s-au pus zece copci. Cu șapca pe cap, care să-i mascheze ochiul învinețit, „Apașul” n-a absentat de pe stadion la victoria (3-0) obținută aseară cu Barracas Central.

Carlos Tevez a tras o spaimă, după un accident domestic, suferit marți seară. Fostul internațional argentinian a resimțit stări de amețeală și a leșinat în baie! „Apașul” s-a lovit de marginea căzii și s-a lovit la cap. Alarmați de rana sângerândă de deasupra sprâncenei stângi, cei din familie au sunat la urgență și au chemat salvarea. 

Tevez a fost transportat la spital, unde i s-au aplicat zece copci și a plecat acasă. Medicii i-au recomandat să-și ia câteva zile libere, dar Carlitos nu a conceput să nu fie alături de jucătorii lui Independiente la meciul cu Barracas Central.

Campion mondial cu Argentina, suspendat doi ani pentru dopaj » A fost testat pozitiv înainte de CM 2022
DOPAJ
Campion mondial cu Argentina, suspendat doi ani pentru dopaj » A fost testat pozitiv înainte de CM 2022

Carlos Tevez este lider în Argentina

Fostul golgheter a ratat totuși antrenamentul de miercuri, însă joi s-a decis să iasă din casă pentru a fi pe margine la partida cu Barracas Central, din campionatul Argentinei. 

Partidă pe care gazdele au câștigat-o cu 3-0, pe teren propriu, și și-au păstrat prima poziție în clasamentul grupei A din cadrul Copa de la Liga Profesional, cu 18 puncte în nouă etape, unul peste River Plate. 

Tehnicianul de 39 de ani s-a agitat, ca de obicei, pe margine joi seară, s-a ridicat să dea indicații jucătorilor și s-a bucurat la golurile marcate de Matias Gimenez, Lucas González și Braian Martínez.

Impresionant! Carlos Tevez a leșinat în casă, dar n-a vrut să lipsească de pe banca tehnică la meciul Independiente - Barracas Central
Carlos Tevez n-a vrut să lipsească de pe banca tehnică la meciul Independiente - Barracas Central. Foto: Instagram

Carlos Tevez nu discută despre prelungirea acordului cu Independiente

„Sunt bine acum, a fost doar o lovitură. Am petrecut o noapte la spital, dar sunt în regulă. Am revenit pe banca tehnică și am asistat la unul dintre cele mai bune meciuri făcute de Independiente în acest sezon. Sunt la fel de entuziast ca suporterii noștri, pentru că am dominat meciul de la un capăt la altul. 

Mereu îmi doresc tot ce este mai bun pentru club și nu a venit momentul să discut cu conducerea clubului despre prelungirea contractului”, a declarat argnetinianul la conferința de presă de aseară. Miercuri, Independiente joacă cu River Plate, echipa de pe locul 2.

VIDEO. Rezumatul meciului Independiente - Barracas

Citește și:

Caz SF la FCSB! » Incredibil ce s-a întâmplat în ultimele 6 luni cu un fotbalist

Gest unic în fotbalul românesc! Hagi i-a permis lui Sabău să se antreneze la el acasă

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează