INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Casele de pariuri din Italia s-au oprit să dea cote la vârf, în Serie A, și au început să plătească

Luciano Spalletti
Luciano Spalletti

Articol de - Publicat duminica, 09 aprilie 2023 18:47 / Actualizat duminica, 09 aprilie 2023 19:53

Cine a mizat pe Napoli la începutul sezonului, acum se pregătește să numere banii obținuți. Sisal, Better și Goldbet, agenții din Italia, nu mai oferă cote pentru ocupanta primui loc și consideră lupta la titlu în Serie A încheiată.

Înaintea startului competiției, echipa lui Luciano Spalletti era creditată cu a patra șansă să câștige campionatul, cotele variind acum 10 luni între 7,50 și 13. În prezent, bookmakerii care mai cred într-o răstunare de situație dau cote de 1,01 pentru triumful azzurrilor.

„Vrem demisia lui Simone Inzaghi” » Inter, egal cu locul 15 în Serie A, iar tifosii au pornit revolta: „Afară, cu tot cu Lukaku”
SERIE A
„Vrem demisia lui Simone Inzaghi” » Inter, egal cu locul 15 în Serie A, iar tifosii au pornit revolta: „Afară, cu tot cu Lukaku”

Lazio și Juventus, cotă 75 la titlu!

Favorită în ziua în care s-au anunțat cotele pentru lo scudetto era Juventus, cu 2,75, urmată la mică distanță de cele două echipe din Milano, Inter (3,00) și Milan (3,50). 

În spatele lui Napoli, erau plasate Roma (15,00), Atalanta (20,00) și Lazio (33,00). În prezent, cu a doua șansă, foarte mică, sunt creditate Juventus și Lazio (75.00), unele case de pariuri fiind convinse că penalizarea de 15 puncte i se va anula „Bătrânei Doamne”. Celelalte aspirante la coroana cu lauri înaintea startului, Roma, Inter și Milan, au cote între 351,00 și 1.000!

Pariuri pe ziua sărbătorii napoletane

În cazul în care acest avantaj se menține, Napoli ar deveni campioană matematic după etapa a 33-a, pe 3 mai, la meciul cu Udinese. Bookmakerii care au închis pariurile, oferă în schimb amatorilor posibilitatea de a miza pe ziua în care azzurrii vor cuceri al treilea scudetto din istorie.

3 scenarii pentru Fede Valverde, după ce i-a învinețit ochiul adversarului: „Ar putea urma o sancțiune severă”

Antrenorul lui Villarreal l-a imitat pe Ancelotti după victoria de pe „Santiago Bernabeu” » Le-a dat jucătorilor o zi liberă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează