INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Injecție multimilionară » Ce sumă record primește PSG pentru turneul asiatic din presezon!

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 17 iulie 2023 22:14 / Actualizat luni, 17 iulie 2023 23:45

Campioana Franței va încasa 20 de milioane de euro pentru trei meciuri amicale disputate în Japonia: pe 25 iulie cu Al Nassr, pe 28 iulie cu Osaka și pe 1 august cu Inter. Fără Messi, PSG se vinde foarte bine cu imaginea lui Mbappe și Neymar.

Pentru al doilea an consecutiv, PSG a ales să se pregătească în presezon în Japonia. Și fără Messi, campioana Franței se vinde foarte bine și are priză la public în Asia. Imaginea este reprezentată acum de Kylian Mbappe, care a revenit azi la pregătiri din vacanță. 

Dacă în 2022 PSG a încasat 12 milioane de euro pentru acest turneu asiatic, în 2023 va lua 20 de milioane, cea mai mare sumă primită de un club în presezon, potrivit cotidianului L'Equipe.

Alertă la Paris » Ultrașii lui PSG l-au amenințat pe starul Serbiei: „Dacă vii, îți tăiem cele trei degete!”
MERCATO
Alertă la Paris » Ultrașii lui PSG l-au amenințat pe starul Serbiei: „Dacă vii, îți tăiem cele trei degete!”

PSG vrea să joace și în Coreea de Sud

Parizienii vor juca pe 25 iulie cu Al Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo, pe 28 iulie cu Osaka și pe 1 august cu Inter. Cum Supercupa Franței nu se ma dispută în acest an, PSG ia în calcul să meargă și în Coreea de Sud pentru alt amical, cu adversar încă nestabilit, mizând pe faptul că Lee Kang-in a fost transferat chiar în această fereastră de mercato.

Luis Enrique nu vrea să stea mai mult de zece zile în Asia, startul Ligue 1 fiind programat pe 12 august. Această injecție milionară de vară prinde bine unui club care are pierderi de 389 de milioane de euro în ultimul sezon, însă care a reușit să se încadreze în limitele fair-play-ului finaciar.

Mbappe și Neymar atrag publicitatea

Mbappe împreună cu Neymar sunt principalele surse de venituri din publicitate și marketing și pe piața asiatică. PSG neresimțind pierderea lui Leo Messi și Sergio Ramos. 

Afișul turneului japonez atrage publicul și face stadioanele pline chiar în plină vară. Pentru golgheterul francez ar putea fi ultima vară cu viitor incert, în 2024 devenind liber de contract.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Inter a luat gratis un titular de la Juventus și tifosii nerazzurri au luat foc pe rețelele sociale

Există un Gigi Becali și în Serie A: „Antrenorul îmi indică ce posturi trebuie acoperite și jucătorii îi aleg eu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează