INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANCE FOOTBALL

Cei mai buni fotbaliști ai lumii se sărută pe coperta France Football: „Sunteți Messi sau Ronaldo?”

Articol de - Publicat marti, 16 aprilie 2019 19:20

France Football mai face un pas în marea dezbatere a momentului în fotbalul mondial. Cine e mai bun, Messi sau Cristiano Ronaldo?

Revista franceză a ieșit azi cu o copertă provocatoare, argentinianul și portughezul sărutându-se. Și o întrebare care divizează lumea în două: "Sunteți Messi sau Ronaldo?".

58383623 790932071263196 8716961050097876992 n

Imaginea este un graffiti realizat de artistul italian Tvboy în 2017, pe o stație de autobuz din Barcelona, cu două zile înaintea Clasicului Barça - Real.

Atacurile homofobe n-au întârziat să apară: „Vor să ne facă pe toți gay?". Și asociația Stop Homophobie a cerut FF "să șteargă toate comentariile care instigă la ură".

VEZI ȘI:

VIDEO + FOTO Cosmin Moți a provocat un scandal uriaș în Bulgaria! Fanii au vrut să intre pe teren să-l bată + fundașul, scos cu jandarmii de pe teren

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează