INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Atenție, CFR! Adversara din Conference League se întărește cu un nume important

Adana Demirspor se întărește cu Nani (dreapta). Foto: Imago Images
Adana Demirspor se întărește cu Nani (dreapta). Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 13 iulie 2023 17:02 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 17:05

Adana Demirspor îl transferă pe Nani. Jucătorul de 36 de ani a venit în Turcia să negocieze contractul. Portughezul a jucat în carieră la Sporting, Manchester United, Fenerbahçe, Valencia, Lazio și Melbourne Victory.

Duelul cu Adana Demirspor nu se anunță deloc simplu pentru CFR Cluj. Cu două săptămâni înaintea primei manșe din turul al doilea din Conference League, echipa turcă a făcut un transfer de marcă. A dat o lovitură de imagine prin aducerea lui Nani. Extrema portugheză are acum 36 de ani și ultima oară a jucat un sezon în Australia, la Melbourne Victory. 

Jucătorul cu 112 selecții și 24 de goluri în națională a ajuns azi la Istanbul, urmând să-și negocieze contractul cu ocupanta locului 4 în trecutul campionat și să facă vizita medicală.

Răsturnare de situație la Rapid! Anunțul liderului de galerie, după mesajul lui Nicu Gheară
RAPID
Răsturnare de situație la Rapid! Anunțul liderului de galerie, după mesajul lui Nicu Gheară

Nani a jucat 8 ani la Manchester United

Nani a mai evoluat în Turcia, la Fenerbahce, în sezonul 2015-2016, în care a reușit 8 goluri în 28 de partide. Apoi traseul său fotbalistic a fost Valencia, care l-a împrumutat pentru un sezon la Lazio, Sporting, Orlando City în MLS și Melbourne Victory, la nicio echipă nerezistând mai mult de o stagiune! 

Perioada lui de glorie a fost sub conducerea lui Sir Alex Ferguson la Manchester United, între 2007 și 2014, interval în care a totalizat 230 de partide și 40 de goluri, cucerind tot ce se putea (12 trofee). Inclusiv Liga Campionilor și patru titluri în Premier League.

Nani a fost Campion European în 2016, cu Portugalia

Cu naționala Portugaliei a câștigat Campionatul European în 2016, iar ultimul gol pentru Selecao l-a bifat în 2017, contra Noii Zeelande. 

În sezonul final al contractului cu United, a fost împrumutat la Sporting, pentru care a jucat în trei perioade diferite și și-a trecut în palmares trei titluri de campion și o Cupă a Ligii.

Nani s-a operat la genunchi în ianuarie

Nani vine după o operație la genunchi, suferită după ce s-a accidentat în Australia. Portuhezul și-a rupt ligamentul încrucișat anterior la începutul anului și n-a mai jucat deloc până finalul contractului cu Melbourne Victory. 

Adana Demirspor are doar două săptămâni până la meciul cu CFR Cluj pentru a-l pune la punct cu pregătirea fizică.

Citește și:

Vali Argăseală a cedat! Președintele FCSB a trecut azi peste ordinul lui Gigi Becali

Saudiții se îndreaptă spre miliard cu transferurile și salariile din fotbal

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează