INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

OFICIAL A semnat! Manchester United a reușit al doilea transfer al verii

Erik ten Hag, antrenor Manchester United
Erik ten Hag, antrenor Manchester United

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iulie 2022 17:31 / Actualizat vineri, 15 iulie 2022 18:25

Manchester United a anunțat că l-a transferat pe Christian Eriksen (30 de ani), mijlocașul danez.

Eriksen a rămas liber de contract la finalul sezonului trecut, după expirarea înțelegerii cu Brentford, la care juca din februarie. Mijlocașul a semnat până în 2025 cu Manchester United.

Rareș Ilie, ținut în „beznă” de Rapid: „Nu a fost implicat în negocieri, nu l-am întrebat dacă vrea sau nu să plece”
RAPID
Rareș Ilie, ținut în „beznă” de Rapid: „Nu a fost implicat în negocieri, nu l-am întrebat dacă vrea sau nu să plece”

Manchester United l-a transferat pe Eriksen

„Manchester United are plăcerea de a confirma că Eriksen s-a alăturat clubului, semnând un contract până în iunie 2025. Mijlocașul a fost selecționat de 115 ori pentru Danemarca, marcând 38 de goluri pentru țara sa. Christian Eriksen a jucat 237 de meciuri în Premier League, a reușit 52 de goluri și 71 de pase de gol”, a transmis Manchester United pe site-ul clubului.

Eriksen, care a suferit un infarct în timpul meciului Finlanda - Danemarca de la EURO, a revenit pe teren la începutul anului, datorită unui defribilator instalat în jurul inimii. Din acest motiv, acesta a fost obligat să se despartă de Inter. Legislația italiană nu permite sportivilor să evolueze în aceste circumstanțe. În Anglia nu există această regulă, astfel că Eriksen poate evolua fără probleme n Premier League.

Eriksen, primele declarații ca jucător al lui Manchester United

După semnarea contractului, Eriksen a oferit primele declarații pentru site-ul lui Manchester United.

Manchester United este un club special, iar eu abia aștept să încep. Am avut privilegiul de a juca pe Old Trafford de multe ori, dar să o fac în tricoul roșu al lui United va fi un sentiment extraordinar. 

Am văzut munca lui Erik (n.r. - Ten Hag) la Ajax și cunosc nivelul detaliilor pe care el și staff-ul său le pun în pregătire. Este clar că este un antrenor fantastic. După ce am vorbit cu el și am aflat mai multe despre viziunea sa și despre modul în care vrea ca echipa să joace, sunt și mai entuziasmat pentru viitor. 

Încă am ambiții majore în joc, sunt foarte multe lucruri pe care știu că le pot realiza, iar acesta este locul perfect pentru a-mi continua călătoria.

- Christian Eriksen, mijlocaș Manchester United

A semnat! Manchester United a reușit al doilea transfer al verii
Christian Eriksen/ foto Imago Images

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Portret-șocant al fotbalistului de care Borussia Dortmund vrea să scape urgent: „Ține prelegeri în vestiar și întrerupe antrenorul”

PSG a făcut al doilea transfer al verii » Campioana Franței a plătit 30 de milioane de euro pentru un atacant

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează