INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Criză profundă la Galatasaray! Turcii s-au revoltat în vestiar! » Cicâldău și Moruțan, în centrul protestului

Cicâldău și Moruțan, în centrul protestului// Foto: Imago/ ANP
Cicâldău și Moruțan, în centrul protestului// Foto: Imago/ ANP

Articol de - Publicat marti, 21 decembrie 2021 13:17 / Actualizat marti, 21 decembrie 2021 13:47

Jucătorii autohtoni s-au răzvrătit, pentru că nu și-au mai primit salariile de mai multe luni, iar președintele Elmas i-a anunțat că nu le poate da banii mai devreme de luna martie, în timp ce le-ar fi onorat contractele străinilor.

După tot ce s-a întâmplat la Galatasaray în acest sezon, doar revolta din vestiar mai lipsea. Și criza e profundă. Sportivă, administrativă, financiară!

Roș-galbenii sunt la jumătatea clasamentului, pe locul 11 după 17 etape, cu cinci înfrângeri, șase egaluri și numai 24 de puncte (înaintea meciului de diseară cu Demirspor), la 18 de liderul Trabzonspor.

Rețeta succesului, varianta Gică Hagi: „Nu mi-ați citit cartea? E un concept foarte clar, se cheamă «Read the game!». Noi facem un fotbal bazat pe cei trei «P»”
DINAMO - FARUL 0-2
Rețeta succesului, varianta Gică Hagi: „Nu mi-ați citit cartea? E un concept foarte clar, se cheamă «Read the game!». Noi facem un fotbal bazat pe cei trei «P»”

Și-au dat demisia! Protest împotriva președintelui!

În ultimele luni, mai mulți membri ai conducerii clubului s-au răzvrătit împotriva președintelui Burak Elmas, unii demisionând ca ultim protest. Iar acum, unii jucători au ieșit la atac. Nu pe teren, și ei sunt furioși pe liderul „Cim-Bom-Bom”.

Turcii din lot nu și-au primit salariile de mai multe luni. Nu au mai tăcut, au ridicat vocea în vestiar, anunță cotidianul Milliyet, dezvăluind că supărarea a crescut după ce s-a aflat că Elmas le-ar fi onorat contractele străinilor. Printre ei, Cicâldău și Moruțan.

Localnicii, salarii mai mici și plătite mai târziu decât străinilor

Localnicii își iau banii mereu după străini, uneori la distanțe mari. Pe lângă faptul că turcii sunt plătiți mult mai rău. De exemplu, susține Fotomaç, brazilianul Assunçao, împrumutat de la Famalicão, are 450.000 de euro anual, peste toți jucătorii autohtoni.

Președintele a mers la centrul sportiv Florya, dar vestea dată jucătorilor i-a aprins și mai tare. Din cauza situației financiare dificile a Galatei, nu le poate plăti salariile până în martie. Și tensiunea rămâne.

900 de mii de euroeste salariul anual al lui Alex Cicâldău la Galatasaray; Olimpiu Moruțan câștigă 630.000

CITEȘTE ȘI:

A mers prea departe! Gluma de prost gust făcută de Mario Balotelli unui coleg

Rednic anunță 14 plecări! A dat și nume: „Ai 5.000 pe lună și ești ridiculizat, trebuie să pleci!” + „Am vrut să amân meciul cu Farul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
158180581397392
Bala Nicolae  •  21 Decembrie 2021, 19:56

Locul ocupat acum de galata este conf.cu valoarea lotului.Cumperi MEDIOCRU cu bani multi locul 10-15 este valabil . terim batran cauta sa de scoata pe final cu rumani.pacat

ge0x
ge0x  •  21 Decembrie 2021, 19:34

Da si Galatasaray niste salarii.. daca Cicaldau e jucator de 900.000 de euro salariu eu matur toate strazile din Bucuresti in chiloti. Morutan si Cicaldau mai mult de 4 sute de mii de euro nu ar avea cum sa castige daca oamenii de la Galatasaray ar fi sanatosi la cap. Defapt nimeni de la Galatasaray nu ar merita mai mult de 5 sute de mii de euro anual. Asa intra in faliment cluburile. Da ce ma mira?! Alde Cortazero dadeau cate 270.000 de euro la portari de 37 de ani

m4blue88
m4blue88  •  21 Decembrie 2021, 18:06

Moruțan credea că se cer bonuri de masă? Ce să caute ei "în mijlocul protestelor" dacă e un protest al jucătorilor TURCI? Străinii sunt plătiți.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează