INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

CORONAVIRUS / Napoli, decizie controversată în plină pandemie » Când vor reveni jucătorii lui Gennaro Gattuso la antrenamente

Napoli este pe locul 6 în Serie A, cu 39 de puncte acumulate după 26 de etape // Sursă foto: Getty
Napoli este pe locul 6 în Serie A, cu 39 de puncte acumulate după 26 de etape // Sursă foto: Getty

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 martie 2020 11:52

Napoli a anunțat că va relua antrenamentele pe 25 martie, deși campionatul din Serie A este în continuare suspendat din cauza pandemiei de coronavirus.

Italia trece prin cele mai grele momente de la apariția COVID-19. Ieri, 20 martie, și-au pierdut viața 627 de persoane, fiind cel mai negru bilanț. În total, 4.032 de oameni au murit în Peninsulă din cauza COVID-19.

Însă clubul napoletan vrea să fie pregătit de momentul în care se va juca din nou fotbal și va relua pregătirile în 4 zile.

„Antrenamente pe 4 aprilie? Înseamnă că nu realizezi cât de serioasă este situația”

Decizia formației antrenate de Gennaro Gattuso nu va fi pe placul lui Damiano Tomassi, președintele Asociației fotbaliștilor din Italia, care consideră și data de 4 aprilie ca fiind prematură în privința reunirii echipelor.

„Unii președinți sunt precum muzicienii de pe Titanic. Cântă în timp ce vasul se scufundă. Antrenamente pe 4 aprilie? Înseamnă că nu realizezi cât de serioasă este situația!”, a declarat Tomassi.

Conform Corriere della Sera, și Lazio ar fi tentată să revină la antrenamente în această perioadă.

Citește alte știri despre consecințele coronavirus în sportul mondial:

  1. EURO 2020 devine EURO 2021! Șefii fotbalului mondial au decis să amâne cu un an competiția anului în fotbalul internațional.
     
  2. UEFA a stabilit reprogramarea competițiilor Champions League și Europa League. 
     
  3. Voleiul, primul campionat decis de coronavirus. Federația Română de Volei a decis închiderea campionatului în curs și a anunțat cine primește titlul de campioană. 
     
  4. FRF, LPF și cluburile din Liga 1 au convenit cele două scenarii în care competiția ar putea fi dusă la capăt.
     
  5. Fanii Football Manager se pot juca gratis în perioada următoare după decizia luată  de producătorii jocului.
     
  6. Peste 140 de vedete din sportul românesc fac parte din campania #vafibine, lansată de Gazeta Sporturilor, în contextul panicii generate de coronavirus.
     
  7. Sala de presă a Arenei Naționale a fost transformată în sediu pentru operatorii ce răspund la TELVERDE, linia specială realizată pentru întrebări legate de coronavirus.
     
  8. Fotbalul din Serie A ar putea reveni la începutul lunii mai.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează